296. FSC × 2000s

Ne mora ništa da znači još, ali stvarno sam baš u šoku da vam se ne sviđa ova pjesma lol, baš ono ne mogu da vjerujem da mi je ovo promašaj

Last edited:
Prvo polufinale

26p7fekig8dc1.gif

01. 50 Cent - In Da Club - ICONIC! 50 cent car, ova pesma mi je sinonim za ovu epohu!
02. Adele - Hometown Glory - Lepo je uvek čuti Adele, ovu pesmu čak i ne znam. Daću joj šansu preslušavanjem.
03. Akira Jamaoka & Mary Elizabeth McGlynn - Room of Angel - Jako čudno mi je što se ovako nešto pojavilo. Nije loše, no zbunjen sam.
04. Ana Nikolić - Januar - Ili ona ili Bekvalac borba. Nezaobilazna pesma za svaki doček.
05. Avril Lavigne - Girlfriend - Ovde je krenula da bude malo drugačija no s početka, no ovde je negde i granica koju je dostigla jer je posle od nje ostala samo legenda. Ova mi jedna od njenih manje omiljenih pesama, no i dalje je podržavam kao fanica iz mlađih dana.
06. Bag Raiders - Shooting Stars - Isto poznata pesma, nisam prvo po nazivu skontao! Vrlo fino podsećanje nečeg zaboravljenog!
07. Gigi D'Agostino - La Passion (Radio Cut) - Očekivao sam nešto drugo od gospodina, ovo onak.
08. Indira Radić - Bio si mi drag - Kad nismo dobili pravu dobili smo domaću Šakiru. Pa onako, znam pesmu al više sam fan Tetovaže.
09. JoJo - To Little Too Late - Za nju sam znao iz Bravo časopisa jer su stavljali njene postere, ali je lično nikad nisam slušao jer mi nekako nije bila bliska, nismo se konektovali kao drugarice.
10. Luna - Bubice - Loš odabir pesme iz ove epohe po mom mišljenju, no dobro drugi sigurno neće imati takav utisak.
11. Nataša Bekvalac - Mali signali - Pevaj Nato i idi po treću pobedu! Alavost je opet u modi.
12. New Order - 60 Miles An Hour - Fina je pesma.
13. Pink - U + Ur Hand - Mnogo volim Pink, ona mi bila prvi CD. I ova pesma naravno, dovoljno dobra.
14. Rhapsody (of fire) - Dawn of Victory - Nisam u raspoloženju za gospel metal.
15. Ricky Martin ft. Fat Joe, Amerie - I Don't Care - On je seksi, al pesma predosadna.
16. Rihanna - Rude Boy - Očekivao sam Don't stop the music, to bi bila pobeda! Al i ova mi je odlična. Jako mi fali stara Rijana, al nju sad boli uvo da se bavi muzikom sad je Avon dama, zarađuje od gaćica i šminke milijarde.
17. Skillet - Monster - Nije mi se dopalo.
18. Sugababes - Push The Button - Jako volim što je ova pesma tu, hvala vam!
19. Tanja Savić - Zašto me obraz ljubiš - Evo prekjuče sam čuo pesmu na rođendanu, ovo će ostati evergreen definitivno.
20. The Darkness - I Believe In a Thing Called Love - E ova metalčina mi se već dopala jer me digla, nije me ufiksala.

Drugo polufinale

21786.gif

01. ATB - Ecstasy - Pa fino je bilo. Milozvučno.
02. Bajaga & Instruktori - Pada vlada - Ne znam, nisam nešto lud za ovom pesmom.
03. Beyonce - Dangerously In Love - Pa nije loše, samo nešto me i nije kupila. Pesmu mislim da čak i ne znam.
04. Colonia - C'est La Vie - I ovo mi jedna od manje omiljenih od njih.
05. Gorillaz - Dare - Ovo je baš dobro.
06. Gretchen Wilson - Redneck Woman - Slatko i pristojno, ne znam gospodičnu haha.
07. Kaya - Lepa a sama - Ni za ovom pesmom nisam nešto bio opčinjen, a ni sad.
08. Ksenija Pajčin - Nino - Poštujemo Kseniju!
09. Madonna ft. Justin Timberlake & Timbaland - 4 minutes - Poštujemo i baba Madonu, al Džastina onako.
10. Moloko - The Time Is Now - A ne volim nešto ni Moloko da čujem, uvek me nekako smaralo.
11. Muse - Starlight - I ovo mi nije nešto omiljeno što bih čuo, imaju neke druge koje bih pre.
12. Panjabi MC - Mundian to bach ke - Ja volim ovu ciganiju, može!
13. Peggy Zina - Matono - Hahahah evo još jedna Bekvalac! E nek je i ta pesma otišla u paketu sa Signalima.
14. Puddle of Mudd - Blurry - Dosadno mi bilo.
15. Scissor Sisters - Take Your Mama - Jako mi je bilo lepo!
16. Slađa Delibašić - Sedmi sprat - Još jedna neizbežna na rođendanima!
17. The Temper Trap - Sweet Disposition - Ovo mi je bilo interesantno.
18. Toše Proeski - Još i danas zamiriše trešnja - Ovaj čovek mrtav toliko godina i još uvek mu se sve pesme nisu ispucale.
19. U2 - Vertigo - Baš sam slab s ovim polufinalom, sve neke pesme koje su mi ništa specijalno.
20. Zdravko Čolić - Moja draga - Ni ovu Zdravkovu pesmu nisam nešto slušao u životu, neke druge sam slušao više i bolje su mi.

Izvinite na spamu danas, ali ovo sam pre tri dana slikao Avril u kineskom butiku.

IMG_0494.webp

1. polufinale

50 Cent - In Da Club
Adele - Hometown Glory
Akira Jamaoka & Mary Elizabeth McGlynn - Room of Angel

Ana Nikolić - Januar
Avril Lavigne - Girlfriend

Bag Raiders - Shooting Stars
Gigi D'Agostino - La Passion (Radio Cut)
Indira Radić - Bio si mi drag
JoJo - To Little Too Late
Luna - Bubice
Nataša Bekvalac - Mali signali
New Order - 60 Miles An Hour
Pink - U + Ur Hand
Rhapsody (of fire) - Dawn of Victory
Ricky Martin ft. Fat Joe, Amerie - I Don't Care
Rihanna - Rude Boy

Skillet - Monster
Sugababes - Push The Button
Tanja Savić - Zašto me obraz ljubiš