296. FSC × 2000s

Pa ne dešava se, ali baš zbog toga što su organizatori popustljivi (mada ne kažem ništa protiv toga) svako može da uzme za sebe mogućnost da greši sutra, umesto da dobro pogleda šta je napisao. I ključna reč u prvom Vaxovom postu je "neki," a to ne ostavlja u obavezu organizatorima da svi to moraju, posebno ako nisu u mogućnosti.

I ovde takođe ne mislim ništa protiv bilo koga od vas ali ne razumem ni potrebu da se učestvuje na izdanju, ukoliko znate da ćete biti u obavezama (što pretpostavljam da je i ovde slučaj, ne kažem da je to namerno urađeno). Svakako, neće biti poslednje izdanje koje se održava. Mislim, shvatam da je poslednje izdanje u godini i sve, da je možda super tema, ali obaveze su uvek na prvom mestu a ne treba otežavati ni organizatoru koji izdvaja svoje slobodno vreme i isto tako ima svoje obaveze.

Stojim i dalje pri stavu koji sam napisala na početku, da ne bude nesporazuma, ja ne bih prihvatila glasove (plus što se dogodila i ova druga greškica) ali ako Tetsujin želi, nemam ništa protiv.

EDIT: Više i ovaj autocorrect.:rolleyes:

Last edited:
Pipi je poslana poruka iza roka da pošalje nove glasove najkasnije do 15h i da ne garantiram prihvaćanje jer se moram konzultirati s adminima o više stvari.
Uglavnom, novi glasovi nisu došli do ovoga trenutka stoga diskvalifikacija ostaje. Rezultati prema planu za 25 minuta, taman da pripremim sve.

Picture1.webp

Dobrodošli na predstavljanje finalista. Iz svakog polufinala proći će ukupno 11 pjesama (po 10 pjesama + organizator i pobjednica prošloga FSC-a).
Naravno, sve ide naizmjeničnim redoslijedom, a poredak onih koji nisu prošli dolazi na kraju. Sretno svima!​

Taman se probudio da vidim kako ostajem u pf-u. 😅 Zao mi je sto je Pipi diskvalifikovana, pogotovo na glup, bezvezan nacin. Bio sam u slicnoj situaciji.

Na ovom izdanju, kod mene imaju prednost domacice.

Nisam ocekivao da ce Rihana proci, ali lepo je videti u finalu.

Back