296. FSC × 2000s

Thx. Valjda previd. Provjerio sam sve, u pravu si. Tablica popravljena. Promijenit ću ju u prvom postu.
Svakako, ako želite, provjerite svoje glasove iako sam pažljivo unosio, stavio liniju da mi se ne miješaju forumaši... Ipak, pokoja greška je moguća, a nadam se da je ovo prva i zadnja.

Organizator Specijala za 2025. godinu je Dežurni.

EwkNyR8.png

U nedostatku posebne varijante, poslužiće i on. :P :LOL:

Jedan.

Naravno, ne mogu pobednici. U igri su pesme iz ove godine. Dozvoljeno je tražiti savete od forumaša, ali ne bi trebalo odati šta ste prijavili pre predstavljanja pesama.

Otvoricu temu za par minuta, da ko nije upucen moze da procita sva pravila i razmislja u narednim danima sta da prijavi, a ceremonija predstavljanja pesama za Reviju ce biti svakako sutra oko 12/13h 🙏🏻

Zao mi je sto nisam uspeo ispratiti uzivo. Bilo je bas neizvesno i ono sto mi je interesantno, a to je da je za TOP 10 trebalo 100p, tj. ko nije osvojio 100+ poena bio je van TOP 10. Ovo je prvi put da je takav slucaj , bar kada je bilo pf-a.
Cestitam Leu na jos jednoj pobedi, pogotovo sa pesmom koja mi se dopada. Iako ima ocenu 10, samo 6 poena od mene. 👏 Cestitam i Tetsujinu na uspesnoj organizaciji i ostaje zal sto se nije uvukao u TOP 10. Bar sam nagradio sa nekim poenima i da se zahvalim na 12p, sto znaci da sam organizatoru poslao odlicnu pesmu. 😊😀
Zeleni, jos jedna 12-ica od mene. Pretpostavljao sam da si mozda ti, pogotovo sto si naglasio da mi se dopada, favorit Colonia. 👏
Ali sto se Vax kamuflirao. Mislio sam da je on Akira i zbog duzine da mu nedam poen, pa rekoh dacu namerno Natasi. 😵‍💫
A Avril sto se usunjala cak u TOP 3. Bas bas neprimetno. Iako od mene nije dobila poene, nekako mi je drago sto je u
TOP 10.

Eto kratko javljanje pre ponoci i tako simbolicno zavrsavamo ovu godinu. Zelim vam pre svega zabavnu novu FSC-sezonu, a ondai uspesnu. Nadam se da oni koji su se izjasnili da ce da povuku rucnu, sto se tice FSC-a, da to nece dugo da potraje, jer sta god da posaljete, bar nekom ce se dopasti. Kao recimo cuveni botbonin Faraon koji se meni dopao. Slusamo se i sledece godine. 🥰🥳

Srećna Nova godina svima!!

Sada sam ispratio finale i ne mogu da verujem - 3. mesto 🥹🫢. Ne pamtim ovako dobar rezultat. Takođe mislim da mi je ovo drugi put da pobeđujem u polufinalu, zaista šok, hvala svima koji su glasali, nadam se da je ovo znak jedne sjajne fsc godine

Pre svega pohvale za Tetsa koji je ubio sa organizacijom, mislim da odavno nismo imali preciznije vođenje svega. 🙌 Čestitke za Lea na pobedi, i hvala svima na poenima za Čolu. ✨

Čestitke pobedniku Leu i pohvale Tetsujinu za standardno dobru organizaciju. (y)

Hvala na lepim poenima za Moloko, ispade sasvim ok rezultat na kraju. Def. bih više voleo da sam mogao da prijavim Familiar Feeling, ali je neko davnih dana već učestvovao sa tom pesmom.

Još jednom čestitke pobedniku i pohvale Tetsujinu na organizaciji. Rezultati su, manje ili više dobri. Hvala svima na glasovima za Peggy, ciljano sam htela da još jednom završim godinu sa pesmom na grčkom i to opet kod Tetsujina, drago mi je što je ovaj put bilo sa donekle boljim uspehom, pošto sam prošli put ostala zamalo ispod crte, inače sam pesmu razmatrala još za izdanje kod Filhyja, ali eto, dobro je da sam odustala od slanja, svakako je dočekala svoju temu. Hvala svima na poenima, prvenstveno dracarysu, Majsti, Vaxu i liberti na top poenima u polufinalu i finalu, ali i svima koji su udelili poneki poen jer svakako bez njih ovaj plasman ne bi bio moguć.

Printscreenovi: prijave: Lux, dodo; glasovi u polufinalu: djole_, Bebi; glasovi u finalu: Destry94, etica.

Pišite, ako se LU ne vidi, da menjam link. Klik na sliku za otvaranje u novom prozoru.

Back