Zao mi je sto nisam uspeo ispratiti uzivo. Bilo je bas neizvesno i ono sto mi je interesantno, a to je da je za TOP 10 trebalo 100p, tj. ko nije osvojio 100+ poena bio je van TOP 10. Ovo je prvi put da je takav slucaj , bar kada je bilo pf-a.
Cestitam Leu na jos jednoj pobedi, pogotovo sa pesmom koja mi se dopada. Iako ima ocenu 10, samo 6 poena od mene.

Cestitam i Tetsujinu na uspesnoj organizaciji i ostaje zal sto se nije uvukao u TOP 10. Bar sam nagradio sa nekim poenima i da se zahvalim na 12p, sto znaci da sam organizatoru poslao odlicnu pesmu.

Zeleni, jos jedna 12-ica od mene. Pretpostavljao sam da si mozda ti, pogotovo sto si naglasio da mi se dopada, favorit Colonia.

Ali sto se Vax kamuflirao. Mislio sam da je on Akira i zbog duzine da mu nedam poen, pa rekoh dacu namerno Natasi.

A Avril sto se usunjala cak u TOP 3. Bas bas neprimetno. Iako od mene nije dobila poene, nekako mi je drago sto je u
TOP 10.
Eto kratko javljanje pre ponoci i tako simbolicno zavrsavamo ovu godinu. Zelim vam pre svega zabavnu novu FSC-sezonu, a ondai uspesnu. Nadam se da oni koji su se izjasnili da ce da povuku rucnu, sto se tice FSC-a, da to nece dugo da potraje, jer sta god da posaljete, bar nekom ce se dopasti. Kao recimo cuveni botbonin Faraon koji se meni dopao. Slusamo se i sledece godine.