298. FSC : alt+f4

0logo.webp

298. FSC : alt+f4

Dobrodošli opet u Pohatan, volimo vas ugošćavati u svoje pleme!

Ovog puta želimo malo da se igramo sa tastaturom, držimo alt i f4 kako bismo izašli iz zone komfora i okrenuli se nekim nestandardnijim zvukovima.

Naime, pravila su jednostavna - šaljete pesme ALT ili INDIE zvuka, nezavisno od glavnog žanra (pop, rok, elektronika, hip-hop, folk...).

Kako odrediti žanr? Za to će nam biti korisna dva sajta od kojeg je potrebno da MAKAR JEDAN (ne moraju oba) potvrdi da je u imenu žanra (ili više njih) spomenuta reč "alt" ili "indie"

1. APPLE MUSIC (https://music.apple.com/us/new)
2. CHOSIC (https://www.chosic.com/music-genre-finder/)

Što se tiče ostalih pravila:
-Maksimum tri ranija nastupa na FSC
-Pesme izašle nakon 1.1.2011.
-Ostala FSC ograničenja ostaju na snazi

Bilo bi dobro da u prijavi navedete sajt koji vam je potvrdio pesmu ili okačite skrinšot te potvrde. U narednom postu ću pojasniti kako funkcioniše provera.

Prijave kreću 26.1. u 21h, a završavaju se 31.1. u 17h

Srećno!

! Spisak pesama !

Last edited:
Odlična tema ^^. Indy volimo i slušamo još od 2010/11e. Mogu fscu da se zahvalim za to jer sam na ovom takmičenju otkrio razne žanrove koje pre nisam slušao.

Em što Pokijeve teme uvek kidaju, em što organizuje uvek profi i na vrhunskom nivou, em što gotovo uvek prođem u finale (kao nigde drugde), pa kud može bolje za mene! :love:

I meni je Allie X odmah pala na pamet.

Ja vama ne mogu da opišem taj level sreće kad sam otkrio tu pesmu dok sam kopao šta da šaljem na FSC. Bukvalno opsesija na prvo slušanje.

I onda hladan tuš, nažalost pesma već prijavljena

Cinque me preduhitrio. Sećam se posle da sam gledao Excel da vidim koliko je bio brži od mene. Prijavljena pesma tipa 3 sekunde nakon što su prijave otvorene 🤣 I never stood a chance

Od alternative sam slao Seelennachta na Bebijevoj temi Dijagnoze...

A uglavnom srećem alternativu osim ako tema nije drugačija, što je dobro jer kad bismo naišli na nešto drugačije...

Back