298. FSC : alt+f4

0logo.webp

298. FSC : alt+f4

Dobrodošli opet u Pohatan, volimo vas ugošćavati u svoje pleme!

Ovog puta želimo malo da se igramo sa tastaturom, držimo alt i f4 kako bismo izašli iz zone komfora i okrenuli se nekim nestandardnijim zvukovima.

Naime, pravila su jednostavna - šaljete pesme ALT ili INDIE zvuka, nezavisno od glavnog žanra (pop, rok, elektronika, hip-hop, folk...).

Kako odrediti žanr? Za to će nam biti korisna dva sajta od kojeg je potrebno da MAKAR JEDAN (ne moraju oba) potvrdi da je u imenu žanra (ili više njih) spomenuta reč "alt" ili "indie"

1. APPLE MUSIC (https://music.apple.com/us/new)
2. CHOSIC (https://www.chosic.com/music-genre-finder/)

Što se tiče ostalih pravila:
-Maksimum tri ranija nastupa na FSC
-Pesme izašle nakon 1.1.2011.
-Ostala FSC ograničenja ostaju na snazi

Bilo bi dobro da u prijavi navedete sajt koji vam je potvrdio pesmu ili okačite skrinšot te potvrde. U narednom postu ću pojasniti kako funkcioniše provera.

Prijave kreću 26.1. u 21h, a završavaju se 31.1. u 17h

Srećno!

! Spisak pesama !

Last edited:
Dosta odličnih pesama ispalo, pre svega za prve ispod crte mi krivo (The Dø i Holly Humberstone), a i Wolf Alice (odlična debitantska pesma), Kiki Rockwell, Luka Rajić, Kasia Lins, Leyla Blue...

E da, Arsenat 5/5 ispadanja u Pohatanu, ne znamo šta smo vam stavili u vodu, ali nešto radiaktivno sigurno 😔

Šteta whisky što nije nastavio niz finala, sada je 6 od 7

Šteta whisky što nije nastavio niz finala, sada je 6 od 7
Šteta 😔
Ali ja jesam. 😃 Ako se ne varam, samo sam na tvojoj prvoj organizaciji ispao, ili možda na drugoj, a na svim ostalim prolazio?
Onda mi je niz od 6 možda?

Naravno Poki, prezentacija kida!!! 👏

Pa i nisam loše prošla, očekivala sam gore pošto su mi semafori bili standard a često u takvim slučajevima završim na samom dnu. 😂 Ispade mi 12, to mi je iskreno više žao jer mi je pesma bila na prvu, "to je to." 😕😐 Krivo mi je i za The Dø, dosta sam "lupala glavu" koga da izbacim sa liste za poene i eto, sad vidim da bi taj 1 poen možda pomogao. 😕

Sramota što Ivanini Argentinci nisu prošli

Bojao sam se da će Kapela biti išutirana ali meni pesma kida i slalo se za moju dušu tako da bmk što ste je izignorisali 🥰

Prođoh u finale 🥰

Prošli put nismo ali ovog puta jesmo ostvarili uspeh na Pokyjevoj temi.

I meni je žao što Holly nije prošla 😕

Svaka čast Poky na dizajnu, stvarno uvek iznenadiš 🙂

Čestitke finalistima, proći na ovako jakom izdanju je stvarno lutrija. Očekivao sam ispadanje, nije me ni najmanje iznenadilo, ali drago mi je što sam poslao pesmu koja mi je bila ono...pa ljubav na prvo slušanje. :love:
Poky suvereno dominira organizacijom u svakom smislu, svaka čast. ❤️

Svaka čast Pohovani Hontas, uvek je sve kod vas čarobno i mi se osećamo kao Nina Čaroban.

Nadamo se da smo prošli kroz crveno, do sad il prođemo redovno ili nema polufinala.

Isti slučaj, Ana mi je bila Konstrakta (pun intended), sve ostalo desna strana, donji dio

Back