299. FSC - Arctic Song Contest

Upravo je i delegacija RUSIJE kompletirala svoj tim :D

Last edited:
Šteta što izgleda nema mnogo raznovrsnosti kada su zemlje u pitanju (za sada). Neverovatno da je već poslato po 7 pesama iz :se: i :ru:
Ako nisam poslao još uvek pesmu, daj odmah da tražim samo najmanje popularnu zemlju, da se ne mućim za džabe.

Šteta što izgleda nema mnogo raznovrsnosti kada su zemlje u pitanju (za sada). Neverovatno da je već poslato po 7 pesama iz :se: i :ru:
Ako nisam poslao još uvek pesmu, daj odmah da tražim samo najmanje popularnu zemlju, da se ne mućim za džabe.

Filhy, ni ne znaš ali ti si moja desna ruka :love:

Upravo si mi ukazao na propust koji ću ću odmah da ispravim. Prekrših sopstveno pravilo. :ROFLMAO:

Ima još dva mesta za Rusiju i Švedsku (gde je dozvoljeno 7) tako da kod SAD je jedino ispunjeno svih 5 dozvoljenih mesta.

Last edited:
Zanimljivo je da polarni krug seče Island samo na krajnjem severu njegovog malog ostrva, iako meni subjektivno deluje na mapi da je :is: mnogo severnije, a on je u stvari dosta zapadno. :)
Možda si i planirao poseban članak o tome, pa da se ne raspisujem. :D
Svakako volim da pratim ove geografske činjenice! 🙏

Zanimljivo je da polarni krug seče Island samo na krajnjem severu njegovog malog ostrva, iako meni subjektivno deluje na mapi da je :is: mnogo severnije, a on je u stvari dosta zapadno. :)
Možda si i planirao poseban članak o tome, pa da se ne raspisujem. :D

Jesam, baš zbog te specifičnosti :)

Back