Jeste bezveze, ali i ja pretpostavljam da pošiljalac nije provalio. Realno, tih AI generisanih pesmama je sve više i relativno lako ih je provaliti, ali nekad umeju da se zamaskiraju poput ove.
A možda samo većina skonta da je AI i ne glasa ili jer ne podržava robotske pesme ili jer im se ne sviđa. Nije tako duboko. Pošiljalac verovatno nije skontao, nije smak sveta.
Konsultovao sam se sa Upravom i kažu da ne mora da se menja, Replay je bio u toj situaciji a i vi se slažete da ne mora da se menja, tako da pesma ostaje.
OK, svakako nije poslata neka pesma koja je ultrakomercijalna i kojoj je generisanje pomoću veštačke inteligencije neka prednost ovde. Siguran sam da je pošiljalac slučajno pronašao i nije shvatio da je AI.
Što se mene tiče, sigurno ću glasati kao da se radi o uobičajenoj FSC pesmi.
Mislim da nismo, makar još uvek, došli do faze kada roboti mogu da prave bolje pesme od ljudskog mozga.
Čudno mi je samo bilo da je nema na Spotify.
3. Fotografisanje pejzaža ili potpuno isključivanje od sveta ? Fotografisanje pejzaža (i objava na IG).
4. Ekstremni minus ili “blaga” arktička zima? Mislim da je "blaga" arktička zima sasvim dovoljna.
5. Spavanje pod staklenim krovom ili u toploj vreći za spavanje? S obzirom da je Arktik, spavanje pod staklenim krovom definitivno (uz posmatranje polarne svetlosti).
6. Topla riblja čorba ili energetska čokolada iz ranca? Bez ikakve dileme energetska čokolada!
7. Putovanje brodom kroz led ili avionom iznad snežne pustoši ? Volim ptičiju perspektivu (avionom iznad snežne pustoši).
8. Potpuna izolacija ili mala istraživačka ekipa ? Hm... Nisam siguran. Volim obično da budem avanturista i da sam istražujem, ali u ovoj situaciji ipak ne bih čak ni ja smeo da rizikujem i priključio bih se maloj istraživačkoj ekipi.
9. Život mesec dana na severu ili kratka, intenzivna poseta? I ovde imam dilemu, ali mislim da je mesec dana lepo iskustvo. Izdržao bih!
10. Plovidba oko Svalbard ili obilazak Grenland? I jedno i drugo bi sigurno bilo divno iskustvo, ali dajem prednost Grenlandu jer je veći i ima ogroman nacionalni park, a i plovidbe umeju da smore.
11. Život kao istraživač poput Roald Amundsen ili kao pisac koji beleži tišinu severa? Istraživački (Amundsen).
12. Potpuno bez signala ili sat vremena interneta dnevno? Signal mi je neophodan ako se izgubim, a sat vremena neta je dovoljno da ne propustim Duolingo streak.
1. Loreen - Feels Like Heaven 2. Jone - Mokkamann 3. Luverance - Там где
4. Behm - Hei rakas 5.Dante and Tarantino - Не перегорим
6. Girl in the Red - We Fell in Love in October 7. Von Quar - Kraftidiot 8. Lidia Isac - La Femme 9. Crash Adams - New Heart 10. Johnny Huynh - Lock me Out
11. Tove Lo - How Long
12. Fallulah - Out of it
13. Tate McRae - Siren Sounds 14. Leprous - Alleviate 15. Serebro - Дай мне шанс 16. Laufey - From the Start
17. Moyka - 24/7
18. Demi Lovato - Here All Night
19. Dotter - My flower
Drugo polufinale
1. Tusind Tanker - Tusind Tanker 2. Chezile - Beanie 3. HOKKA - In the Darkness 4. Boban Rajović - Piroman 5. Отава Ё - Про Ивана Groove 6. Haute and Freddy - Dance the party away 7. Asgeir - Against the Current
8. Nightwish - Dark Chest of Wonders
9. Beyonce - Ya Ya 10. Agnes - Balenciaga Covered Eyes
11. Little Big - Kurwa
12. SKAAR - Higher Ground
13. Alexander Stewart - If you only knew 14. Normandie - Serotonin
15. Malka - P*ssy 16. Fyr and Flamme - Menneskeforbruger
17. Kalaset - Tag Mig Som Jeg Er 18. Zara Larsson - Midnight Sun 19. Diva Vox - My Passion
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.