300. FSC - The power of music

Music-Event-(Facebook-Post)-(1).jpg

Pošto su se frka i utisci oko ESC "super subote" polako stišali (ili se stišavaju još uvek) red je da se vratimo polako i našoj drugoj zanimaciji u okviru foruma, a to je takmičenje iliti igrica koja je, uz sve muke, poteškoće i zabavu preživela 299 do sada i dogurala do impozantne brojke i lepog jubileja - 300. izdanja na koje bih svima poželela dobrodošlicu ovom prilikom.
Sad, pošto smo većinom teme, nekako uvek vezivali za sam FSC, u nedostatku nekih zanimljivijih ideja, a shvatila sam nakon prethodnog izdanja da mi je u pitanju bila ipak deveta organizacija (a ne sedma kako sam isprva mislila), poklopilo se da, eto dodamo još jedan jubilej na već postojeći - moju desetu organizaciju, računajući oba foruma. Ovde su neki možda već i naslutili šta će biti tema, ali ajde da je i napišem jasno.

Dakle, podsetićemo se tema sa svih prethodnih mojih devet organizacija kroz formu zadataka, biće ih ukupno 54. A one su:
  • pesme iz filmova i serija, mogu i animirani crtani filmovi
  • pesme do 3 minuta (prihvata se do 3:10)
  • vremenske odrednice (dani, meseci, godišnja doba, dan, noć, jutro, podne, veče)
  • pesme na francuskom jeziku
  • dueti sa evropskog kontinenta (jedan izvođač debitant, jedan ne)
  • mjuzikli (filmovi i pozorište, animirani crtani STOP)
  • zadaci - ex-Yu
  • drugo i treće mesto (izvođači koji ih imaju najmanje jedno)
  • teme između 151. i 249. FSC-a

Uočavate da su među temama već dve, koje su već na neki način imale zadatke u nekom obliku i one će biti zastupljene sa zadacima koji su se plasirali u TOP6 na istom, stim da će za ovu poslednju temu, ukoliko dobijete jedan od dva zadatka koji su obuhvatali temu sa zadacima za koje nije bilo načina da se pronađu konkretni podaci o njima, važiti stavka koja je važila i na 250. FSC-u, a to je da šaljete izvođača koji je iz država iz kojih su izvođači koji su završili u TOP3 tada (objasniću onima koji ih dobiju pobliže, da sad ne zapetljavam)

Druga stvar je to da za zadatak "pesme iz filmova, animiranih filmova i serija," ne bih prihvatala filmove u tipu mjuzikla, muzičkih ili koji imaju bilo kakve veze sa tom oblašću, kako bih maksimalno olakšala onima koji dobiju zadatak "mjuzikli," za koji znam da će većini verovatno biti najteži, ali probajte i okušajte sreću, pa ako baš ništa ne nađete ili vam se ne dopadne, razumeću ukoliko ne budete želeli učestvovati.

Važe uobičajena NF i ESC ograničenja, takođe naravno, ne mogu pesme koje su bile, volela bih da ne šaljete ni instrumentale (mada mi se čini da je u većini zadataka već i koncepcijom zabranjeno, ali ajde da jasno napišem).

SPISAK:
https://docs.google.com/spreadsheet...LyBhxWPSN4jQ/edit?gid=117259474#gid=117259474

TRAŽENJE BROJEVA KREĆE 1.3. u 14h
PRIJAVE ĆE TRAJATI OD 1.3. U 18h do 7.3. U 12H

Molila bih jedan broj za mene od 1-54 (listu sa zadacima čuva Miloš)

Attachments

Last edited:
Da zatvorimo današnja dešavanja još jednim poglavljem vremeplova koji se tiče mojih organizacija.

Stižemo do 148. FSC-a i teme mjuzikli, nekako se baš lepo poklopilo da bude omaž i pesmama i izvođačima koji su učestvovali na ovom izdanju, mada nažalost nijedna (od tri) nije uspela da se plasira u finale. Pomenuta tema, inače i danas nosi nezahvalnu titulu izdanja sa najmanjim brojem učesnika, 21 nas je bilo (da je u današnjoj ekipi organizujem, verovatno ne bih skupila ni 20 :ROFLMAO:). Elem, pobedio je Samuel E. Wright sa pesmom They live in you, njega je poslao Djole89, drugo mesto osvojila je Elaine Paige sa pesmom Memory, poslao ju je Björn, dok su treći bili John Travolta & Olivia Newton John sa pesmom Summer nights. Njih je poslao euronik.

Da zatvorimo današnja dešavanja još jednim poglavljem vremeplova koji se tiče mojih organizacija.

Stižemo do 148. FSC-a i teme mjuzikli, nekako se baš lepo poklopilo da bude omaž i pesmama i izvođačima koji su učestvovali na ovom izdanju, mada nažalost nijedna (od tri) nije uspela da se plasira u finale. Pomenuta tema, inače i danas nosi nezahvalnu titulu izdanja sa najmanjim brojem učesnika, 21 nas je bilo (da je u današnjoj ekipi organizujem, verovatno ne bih skupila ni 20 :ROFLMAO:). Elem, pobedio je Samuel E. Wright sa pesmom They live in you, njega je poslao Djole89, drugo mesto osvojila je Elaine Paige sa pesmom Memory, poslao ju je Björn, dok su treći bili John Travolta & Olivia Newton John sa pesmom Summer nights. Njih je poslao euronik.

Podsećam se baš ovog poučnog FSC-a (prvi pomenut na kome sam učestvovao) i sećam se sve top tri pesme. 🫶 Odlične su, a naročito The Lion King koji mislim da je tada baš ubedljivo pobedio.
Ja sam baš loše prošao sa Leom Michele (19. mesto). 😕

Uspeo ponovo! Hvala svim mojim fanovima! :love:
Iskrene chestitke! 🫴

Ja sam vezao peto uzastopno finale što mi je apsolutni rekord i potpuno neverovatno, naročito što sam prošle godine već u dva navrata vezivao 6 i 7 ispadanja. 🤟🤟🤟🤟🤟
Šteta za dosta lepih ispalih pesama, a to su, pored najboljih Pitera i Kejt: Nipplepeople, Charlie XCX, Naika, Stan Walker, Belen Aguilera, Cynthia & Ariana.

Evo za finale:
Finalna plejlista

Podsećam se baš ovog poučnog FSC-a (prvi pomenut na kome sam učestvovao) i sećam se sve top tri pesme. 🫶 Odlične su, a naročito The Lion King koji mislim da je tada baš ubedljivo pobedio.
Ja sam baš loše prošao sa Leom Michele (19. mesto). 😕

Da, bila je ubedljiva pobeda i to je jedini imao 100+ poena, 146, 90, 89 je odnos TOP3.

Dodaću listu u post sa spiskom finala. Spotify pravim sutra ili može i neko od vas ako želi. :)

Jeste davna prošlost, ali sećam se da sam tada poslao Lion King ne nadajući se da će proći, bio sam ubeđen da je već poslato 100%. Meni je prva asocijacija na mjuzikle zapravo muzika iz ovog predivnog ostvarenja. ❤️

Glasaću danas, baš se retko desi da mi ispadnu top pesme iz oba pf-a. :(

Zamalo nisam postovala u pogrešnu temu. :ROFLMAO:

Malo sam pogrešno koncipirala ovaj vremeplov pa mi je sad praktično ostalo u svakom od dana da predstavim po jedno izdanje. :/

Dolazimo tako i do, za mene traumatičnog 171. FSC-a i teme sa Ex-yu zadacima, pobeda grupe Nipplepeople i pesme Frka, ujedno i prva pobeda za euronika su jedna od dve jedine lepe stvari po kojim pamtim ovo izdanje. Drugo mesto osvojila je Zsa Zsa sa pesmom Pruži mi ruku, nju je poslao Leo Cezar, dok su treći bili Marko Kutlić i pesma Srce se spasilo, zajedno sa Stoletom.

Glasajte, sutra šaljem podsetnike, mada, što se mene tiče, možemo produžiti na četiri dana pa da u sredu završimo, ako je problem da se stigne. Prijava za organizaciju 301. FSC-a takođe još uvek nema tako da možete razmisliti i o tome. :)

Sta se desilo na ovom izdanju, pogresnu si pesmu pustila u finale ako se ne varam?

Da, nisu bili lepo upisani moji poeni u polufinalu i ta pesma kojoj nisu upisni je ostala ispod crte zbog toga

Ne znam ni koliko vas je uopšte još i ostalo, a da niste barem jednom organizovali. Verujem malo. :)

Što se mene tiče debitant je svako ko nije bio od 258. FSCa organizator 😂 (mog prvog učešća)

Aha, pa tako bi se već moglo posmatrati. :D
Eto, čuli ste je, ako postoji neko ko ispunjava taj uslov i ima vremena za organizaciju, slobodno izvolite. :P :D

Da. Upravo procitao i pomislio da me podseca na nasu sa FSC-a. 😅 Eto, izgleda da je forum bez ukusa.😒
Po meni je imalo prostora za finale.👍

Back