300. FSC - The power of music

Music-Event-(Facebook-Post)-(1).jpg

Pošto su se frka i utisci oko ESC "super subote" polako stišali (ili se stišavaju još uvek) red je da se vratimo polako i našoj drugoj zanimaciji u okviru foruma, a to je takmičenje iliti igrica koja je, uz sve muke, poteškoće i zabavu preživela 299 do sada i dogurala do impozantne brojke i lepog jubileja - 300. izdanja na koje bih svima poželela dobrodošlicu ovom prilikom.
Sad, pošto smo većinom teme, nekako uvek vezivali za sam FSC, u nedostatku nekih zanimljivijih ideja, a shvatila sam nakon prethodnog izdanja da mi je u pitanju bila ipak deveta organizacija (a ne sedma kako sam isprva mislila), poklopilo se da, eto dodamo još jedan jubilej na već postojeći - moju desetu organizaciju, računajući oba foruma. Ovde su neki možda već i naslutili šta će biti tema, ali ajde da je i napišem jasno.

Dakle, podsetićemo se tema sa svih prethodnih mojih devet organizacija kroz formu zadataka, biće ih ukupno 54. A one su:
  • pesme iz filmova i serija, mogu i animirani crtani filmovi
  • pesme do 3 minuta (prihvata se do 3:10)
  • vremenske odrednice (dani, meseci, godišnja doba, dan, noć, jutro, podne, veče)
  • pesme na francuskom jeziku
  • dueti sa evropskog kontinenta (jedan izvođač debitant, jedan ne)
  • mjuzikli (filmovi i pozorište, animirani crtani STOP)
  • zadaci - ex-Yu
  • drugo i treće mesto (izvođači koji ih imaju najmanje jedno)
  • teme između 151. i 249. FSC-a

Uočavate da su među temama već dve, koje su već na neki način imale zadatke u nekom obliku i one će biti zastupljene sa zadacima koji su se plasirali u TOP6 na istom, stim da će za ovu poslednju temu, ukoliko dobijete jedan od dva zadatka koji su obuhvatali temu sa zadacima za koje nije bilo načina da se pronađu konkretni podaci o njima, važiti stavka koja je važila i na 250. FSC-u, a to je da šaljete izvođača koji je iz država iz kojih su izvođači koji su završili u TOP3 tada (objasniću onima koji ih dobiju pobliže, da sad ne zapetljavam)

Druga stvar je to da za zadatak "pesme iz filmova, animiranih filmova i serija," ne bih prihvatala filmove u tipu mjuzikla, muzičkih ili koji imaju bilo kakve veze sa tom oblašću, kako bih maksimalno olakšala onima koji dobiju zadatak "mjuzikli," za koji znam da će većini verovatno biti najteži, ali probajte i okušajte sreću, pa ako baš ništa ne nađete ili vam se ne dopadne, razumeću ukoliko ne budete želeli učestvovati.

Važe uobičajena NF i ESC ograničenja, takođe naravno, ne mogu pesme koje su bile, volela bih da ne šaljete ni instrumentale (mada mi se čini da je u većini zadataka već i koncepcijom zabranjeno, ali ajde da jasno napišem).

SPISAK:
https://docs.google.com/spreadsheet...LyBhxWPSN4jQ/edit?gid=117259474#gid=117259474

TRAŽENJE BROJEVA KREĆE 1.3. u 14h
PRIJAVE ĆE TRAJATI OD 1.3. U 18h do 7.3. U 12H

Molila bih jedan broj za mene od 1-54 (listu sa zadacima čuva Miloš)

Attachments

Last edited:
Sad ostavljam prijavu i glasove organizatora. Ovo je moj nacin "skrinsota".😐 Cestitke i ostalo malo kasnije.
IMG_20260318_182718.webp
IMG_20260318_182800.webp
IMG_20260318_182915.webp
Nadam se da se vidi.👍

Screenshot kao izrađena slika sa aparata, kakva kolekcija! 🤩

Vreme je za čestitke!
@Ro97 čestitke na pobedici milici ❤️ 🎇 , @Ivana šefice naša čestitke na organizaciji. 🤩💃Bilo nam je lepo. Rezultat kao rezultat jebi ga, ali ajde nismo na izborima pa da se štrecamo i nerviramo. Samo nježno prema sebi! 🫂🪡

I jeste sa aparata, ZTE iz 2022. godine. (y)

E, sad. Cestitke Ro97 na pobedi na ovom jubilarnom izdanju. Pesma mi se dopala. :D Endrega, sta reci. Poeni i od mene, ali mozda bude treca sreca. 🍀
Pohvala Ivani na organizaciji. Ovaj nacin prikazivanja rezultata, plasmana je ovaj put bio bolji, s obzirom da je pobednik imao finu zalihu poena. 👍

Zahvaljujem se malobrojnim glasacima, a posebno @cinque na 10p.
Ko bi rekao da ce mi Dezurni biti najomiljeniji FSC forumas ove godine, sto se tice izbora pesama. :eek:

Čestitke još jednom Rou na pobedi, pesma mi se dopala na prvo slušanje još kad sam je dobila u prijavi, a vremenom mi se "uvrtela" u glavu, mislim da sam je najviše i slušala tokom izdanja, da nije bilo moje FSC bebe (da upotrebim i ja taj izraz :D) ZAFa, bilo bi i 12 bez razmišljanja. Mada, iskrena da budem nisam očekivala pobedu ove pesme sve do početka glasanja u finalu kada se, nakon nekih šest do sedam glasača (otprilike) iskristalizirala situacija i nije zaseo na prvo mesto koje više nije ispuštao, iako ga je pred kraj, zanimljivo baš nakon glasanja Roa, ZAF stigao ali je onda noćna i jutarnja ekipa glasača svojim glasovima potvrdila pobedu. :D

Stoga mislim da je i dobro što sam odlučila da promenim način prikazivanja pošto sa stanovišta TOP2 ne mislim da bi vam bilo zanimljivo da pratite rezultate jer su ove dve pesme u najvećem periodu vremena držale prva dva mesta, eventualno taj početak i da ZAF možda u nekim trenucima nije bio na drugom mestu. :)

Što se tiče ostatka rezultata, mislim da mi se nije skoro desilo da mi četiri od top pet pesama iz finala završe u konačnom TOP5. Pored već napred pomenutih, odlični su mi bili i Slovenci (bravo Lux na izboru) kao i, sada već klasik Doris za koju sam znala da će biti predmet zafrkancije i u nekim trenucima mi je i dolazilo da nešto napišem na te postove, ali rekoh bolje ipak ne da ne bih odala i previše. :D

Kada se radi o Amiru, neću lagati, u nekim trenucima, pre početka sam se nadala da će zadatak ostati nedodeljen, ali on "ode" već u prvom talasu i po mom mišljenju, Dežurni nije mogao bolje odgovoriti na pomenuti, od mene 10 u polufinalu i 8 u finalu, ali mogu reći da mi je i ona svakako među lepšim pesmama izdanja.

Da se dotaknem i svog predloga o kome sam već i napisala šta sam imala na samim rezultatima, ovde ću se zahvaliti malobrojnoj ekipi glasača kako u polufinalu, tako i u finalu - u polufinalu: Luxu na 7, Aleksi49 na 6, Destry94 na 4 i Dežurnom i dracarysu na po 2 poena, a u finalu Djoletu89 na 8, Luxu i Aleksi49 na po 6, Destryju94 na 5, Paučici na 3, Replayu na 2 i Dežurnom na 1 poenu.

Drago mi je da vam se, koliko toliko dopala organizacija i vidimo se na nekoj od narednih (nadam se).

Za kraj posta, nova lista uspešnosti. Ako sam dobro upratila od trenutnih forumaša i forumašica niko nije pauzirao na ova četiri izdanja, osim sada Stefana. Ako jeste, biće popravljeno sledeći put.

Untitled.png

I meni je bilo neobično, tražim Lea da upišem ovu "desetku" i onda skontam da ga nema. Nekako nisam navikla na to da preskoči upis odmah na početku sezone. :D

Za kraj posta, nova lista uspešnosti. Ako sam dobro upratila od trenutnih forumaša i forumašica niko nije pauzirao na ova četiri izdanja, osim sada Stefana. Ako jeste, biće popravljeno sledeći put.

Untitled.png

Mislim da si mene zaboravila da upišeš na ovu listu :D

Bio sam peto mesto na 297.

Sad tek vidim da fali. Još mi je bilo čudno kako sam napravila jedan red viška, a mislila sam da mi ne treba. :) Sad ću popraviti. :ROFLMAO:

Popravljena lista, izvinjavam se još jednom. :ROFLMAO:
djole_ je na 16. mestu, između dracarysa i Majste.

lu.jpg

Radujemo se zbog svih koji se nalaze na LU! Lepo je videti drage ljude na okupu! 🫶✨💐🫂

Back