301. FSC - Show your playlist

Danas je lijep i sunčan dan u Rolexu pa da vidimo koje aktivnosti su vam dostupne u našoj državi, izdvojit ćemo top 5 atrakcija po mom skromnom mišljenju...šta vam se od ovog najviše sviđa, gdje bi ste voljeli ići?

1. AQUAPARK

Zasigurno najpoznatija atrakcija je naš aquapark koji je najveći u FSC svijetu, pokazat ćemo vam samo dio, pravi raj na zemlji!

Aquapark.webp

AQUAPARK 1.webp

2. ROLEXCOASTER

Ako se ne želite smoćiti tu je zabavni park, a za one najhrabrije rolexcoaster koji će vam okrenut organizam naopačke

ROLEXCOASTER.webp

3. LET S PEGAZIMA

Za one koji vole letenje tu su naši predivni pegazi da vas podignu u nebesa

PEGAZI.webp

4. KAJAKARENJE U KRISTALNIM PODZEMNIM TUNELIMA

A ako volite podzemlje dostupna vam je i vožnja kajakom u podzemnim kristalnim tunelima

KAJAKIRANJE.webp

5. OBRNUTI ZOO

Koncept u kojem ste vi u kavezima i radite šta želite, a životinje vas gledaju, pa tko voli neka izvoli!

ZOOLOŠKI.webp

A mapa bože sakloni, koja je poenta da imamo tamo neku evrovizuju2024 na njoj ?! Kontam da je osoba 1 izdanje učestvovala i odmah joj dali drzavu. Tako i moja baba može da dobije zemlju, a mnogi koji su redovni učesnici crkavaju od gladi.

Joj sad se secam koncepta gde je Barbieland trebao da bude na drugoj planeti i da je ima na nekom (promo?) baneru. 🤣 moja prva cringe cosmic pink grafika za organizaciju koja se nikada nije desila i nece se desiti. Jos je planeta imala i ime phahaaa Moram jednom da podelim sve moje cringe koncepte i grafike.

planettt.webp

Kao nekako suzim izbor na 5 pesama, a onda mi u random slušanju naiđe još 3 koje bih slao i tako se vraćam na početak. Pakao. :ROFLMAO:

Što duže budeš čekao više novih pjesama će ti nailazit 😆

Back