301. FSC - Show your playlist

Oduzeli ste nam dosta teritorije koliko vidim ali nema veze ovo je top 😁 pošalji mi moju državu molim te da se igram malo

@Paučica tvoje ostrvo je peek 😊
Mislim da je moje ostrvce/pozicija više tamo u zalivu kod Pokija i Doktora. 😁
Nije namerno, ostavila sam sebe zadnju i onda nisam znala gde cu, pa uz Filhu. Preselićemo te ako postaneš putnik :ROFLMAO: Ovako sam te stavila uz Nanulinu, da ne bih sa zakayom strpavala sve žene zajedno., a i da ne bi Nanulina bila sama.

Oduzeli ste nam dosta teritorije koliko vidim ali nema veze ovo je top 😁 pošalji mi moju državu molim te da se igram malo
E jbg, nisam namerno :D Poslaću večeras verovatno sve svima na drajvu. Dok posredim još malo.

Nije namerno, ostavila sam sebe zadnju i onda nisam znala gde cu, pa uz Filhu. Preselićemo te ako postaneš putnik :ROFLMAO: Ovako sam te stavila uz Nanulinu, da ne bih sa zakayom strpavala sve žene zajedno., a i da ne bi Nanulina bila sama.
We love Dodo and Nanulina😍 ali putnik teško da ću da postanem. Ništa, 'ću jadna plivam do njih😂

Jao kako ću da izmišljam istoriju nacije i internacionalnih odnosa na našem malom arhipelagu, niste svesni !

Back