301. FSC - Show your playlist

Bad Bunny i Rebeka su imali isti broj bodova, isti broj glasača, isti broj 12ki, 10ki, 8ica, 7ica, ali je Bad Bunny imao jednu 6icu, dok ju Rebeka nije imala, i zato je završio ispred, ovo je prvi put da sam takvo nešto vidio xD
Pesma o narcističkom poremećaju ličnosti imala 12, 10 i 8 poena ! Pa kao da sam pobedila.
Jump Nft GIF by LosVagosNFT

Ja krenula da skinem link jedne druge pesme, kad mi izbaci YouTube pesmu koja ima F dijagnozu u nazivu i nakon odslušanih 10 sekundi bila je na putu za Rolex. Nije da mi se pesma ne svidja, ali razlozi za slanje na FSC su nemuzičke prirode. pa ko će o psihijatriji ako ne psiholog. To je naravno značilo da ostajem u polufinalu, ali red je da se puni spisak za moj FSC Povratak otpisanih.

Prođosmo, u finalu može sve, samo ne 13. mesto pls. :love: :ROFLMAO: Korektni rezultati polufinala, mada moglo je upasti još par dobrih pesama.

U ovom pf po meni opljačkani Ivana, Dracarys i Lux 🥺🥺🥺
I Filhy. 🥺 (bio sam ti zelen, a vidiš da mi je baš malo falilo) 😃😉

Au ispala sa pesmetinom! Stvarno ili nemate ukusa ili kao sto rekoh radila zmija bojkotara. Ipak je dobar deo safe izbor, sem NF I Luka Rajic za koje sam glasala. 💕
Saosećam 🤗 kao takođe prvi ispod crte iz suprotnog polufinala.
Prekinuo sam niz, ali i to mora nekada da se desi. Rekao bih da su ženski vokali obično u prednosti na FSC-u, mada je Jorja Smith iznenađujuće nisko plasirana. :(
Sad sam bio u ukletom drugom polufinalu kao i prošli put, a na prva tri ovogodišnja FSC-a u prvom i sva tri puta sam se upisao na LU. Posle neka mi kažu da to nema veze. :ROFLMAO:

Da li ste realni da ste izbacili Urban heat? 😭
jbg! :confused: Hvala ti na podršci, a tebi svaka čast na odličnom debiju sa Strange Love i mojih 10 poena! 👏
Stvarno nezaslužen ispadak, ali biće bolje!

Back