302. FSC - Give Me Back My MTV!

U ovom slucaju sad bih mogao poslati nekoliko cestitki. :D
Za promenu, bilo bi lepo i fer da posaljem jednu i tebi. Nisam dugo, cini mi se. :unsure:

Evo nesto od mene iz '90-ih:

A ovo mi je najveci pozitivan sok da sam prosao u finale sa jednom ovakvom pesmom. Jeste da sam u finalu osvojio samo 33p i poslednje mesto, ali stvarno mi nije palo tesko sto je tako bilo u finalu. Drzalo me dugo neverica sto sam u finalu. To je bila Destryjeva organizacija sa osecanjima. U ovoj pesmi se oseca strah, nemoc, ocajno, a i ljutnja sto je dopustio da se to dogodi.

Uhh. Ovu pesmu obozavam, ali je nazalost zavrsila na poslednjem mestu u pf-u. Lignjoslav je organizovao za mene jednu od najboljih tema, a ako ne i najbolju. Pesme od 1995 do 1999. Tako nesto.

Monteniggers - Aj...Aj (pa se groz grad zajebaj)

Bebijeva sexi tema. 😅

Uhh, ovo...

A za ovo sam bas bio sokiran sto nije proslo u finale, a kada sam video da sam bio poslednji ili predposlednji bas sam se ske****. Ostao sam u neverici.

Ima tu jos pesama iz tog perioda, ali necu bas sve. 😁

Ne verujem da ću danas stići da organizujem slušajmo, možda eventualno nekad posle 21h. Ako je neko drugi voljan, slobodno

PRVO POLUFINALE
  1. Rihanna - Where Have You Been - ovo je moja jedna od manje omiljenih Rijaninih pesama, ali tema pogođena u pravom smislu reči. Ovo je na sve strane treštalo na radiju, VH1, MTVu itd. Vraća u detinjstvo.
  2. Journey - Seperate Ways (Worlds Apart) - jedna od ličnih favorita iz 80ih, zamena još bolja od prvobitne pesme.
  3. In Vivo & Dado Polumenta - Partimanijak - zaboravila sam na ovu pesmu xD. Ignorisaću nostalgiju, pa moram da kažem da mi ovo nikako nije MTV, više Pink Hits ili kako neko reče DM Sat i kCN.
  4. Dire Straits - Money For Nothing - odlično, jedno vreme mi je bila na playlisti konstantno, nemam šta da zamerim.
  5. Drowning Pool - Bodies - možda sam živela ispod kamena, ali ja se ove pesme ne sećam? Zadatak ispunjen, kreativno.
  6. Bebe - Pa mi casa - nažalost mi nije leglo.
  7. Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes - jao ova pesma je bila svuda. Tema pogođena ofc.
  8. Real Life - Send Me An Angel 89 - Mislim da nisam nikada čula ovu pesmu. Svaka čast za iskopinu.
  9. DJ Shone feat. Anabela & Elitni odredi - Beograd - nisam baš sigurna koliko se uklapa u MTV estetiku.
  10. Neverne Bebe - Uzmi Boje - ispade da ne volim domaćice, a nije tako xD samo mislim da ima mnogo jakih pesama u ovom pf.
  11. Sagi Abitbul - Mariko - sorry, not a fan.
  12. Timbaland - The Way I Are ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian - prevelik hit da bi bilo bilo šta osim zelenog.
  13. Ciara ft. Nicki Minaj - I'm out - mučena Ciara stvarno imala karijeru punu flopova, ni Nicki ne može da je spasi. Dobro je što se bogato udala.
  14. Richard Marx - Hazard - ništa da zamerim. Volim ovu pesmu.
  15. Ofenbach - Be Mine - leto 2018. ova pesma svuda, svaki kafić, svaka žurka. Imam bias.
  16. Bang Bang - Imam - nije mi konkurentno u ovoj ponudi.
  17. Milan Stanković - Face - ne mogu da verujem da ova pesma nije bila. Kad krene ovaj spot mi smo svi sedali uz TV.
  18. Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue - zeleno naravno.
  19. DEV - In The Dark - nije me izvozilo kako sam očekivala. Bila sam ubeđena da je ovo iz 00ih.
  20. Kylie Minogue - I Should Be So Lucky - baby Kylie, mogla je mnogo više od ovoga, što je dokazala kasnije.
  21. Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer - All Day And Night - tipična MTV radio frendli pesma, već je nostalgično.
  22. Jelena Tomašević - Vertigo - tek sada? Šok.
  23. New Order - Blue Monday - druga najjača 80ica u ovom pf.

DRUGO POLUFINALE
  1. The Prodigy - No Good (Start the Dance) - vrlo jako otvaranje polufinala.
  2. Soundgarden - Black Hole Sun - jedan od dražih bendova 90ih i jedna od meni dražih pesama.
  3. Jelena Rozga - Nirvana - nikada nisam volela ovu Rozginu, ali da je hit, hit je.
  4. Enigma - Sadeness - jako je prijalo.
  5. Starship - We Built This City - baš su često puštali ovu pesmu na MTV 80s pre nego što se upokojio, tako da tema pun pogodak.
  6. Cassie - Long Way 2 Go - sećam se ove pesme, čilanica, može.
  7. Madonna - Sorry - ovo je ono na šta pomislim kada neko kaže MTV 2000e.
  8. Nine Inch Nails - Closer - bukvalno je durgo pf prejako, još jedna zelena.
  9. Dubioza Kolektiv - Kažu - mislim da mi ovde nije bitno što se ova pesma ne uklapa baš u koncept MTVa haha
  10. ZAA & M.O.R.T - Ne odustajem - ah kad je Sanjči bila alternativa, ovo mi je žuto, ali sada šta snima je crveno.
  11. Ricchi E Poveri - Mamma Maria - nemam šta da zamerim, ali mi je u poređenju sa konkurencijom malo slabije.
  12. David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name - jedna od nebitnijih Guetta saradnja. Moglo je dosta bolje od njega.
  13. 2 Eivissa - Oh La La La - svaka čast kako se setite ovakvih stvari. Odlična iskopina, ali ne znam da li je dovoljno za bodove.
  14. Shakira - Ciega, Sordomuda - bilo bi mi žao da Shaki ispadne u dva od poslednja tri FSC izdanja, ali baš ste navalili sa njom. Pesma ima šmek, ali nešto mi fali da mogu da kažem to je to.
  15. Ed Case ft. Skin - Good Times - prva u ovom pf koja mi se nije dopala.
  16. Aaron Smith - Dancin - Krono Remix ft. Luvli - mnogo mi je draga ova pesma.
  17. Imanbek, Goodboys - Goodbye - ima baš dosta jakih klubskih pesama, ova mi je negde u sredini.
  18. Modern Talking - Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love) - obožavam MT, ova pesma mi je uvek on repeat.
  19. Olivia Newton-John - Twist Of Fate - ne znam ovu pesmu, ali jako prijatno.
  20. Army Of Lovers - Sexual Revolution - nisam nešto sigurna u ovo :/, negde između mi je, ali moram da pohvalim iskopinu.
  21. Sakis Rouvas - Antexa - ne znam koliko mi je ovako nešto MTV.
  22. Anastacia - One Day In Your Life - e i ova gospođa je prava asocijacija na MTV 00s, ali pesma mi je nebitna.

Ja kad vidim da mi semafor ima više zelenila nego Novi Sad:
monkey-look-the-other-way.gif

Za koga da glasam ljudiiiii

Što se toga tiče šta je za MTV od domaćeg a šta ne, meni lično se jedino ne uklapa nešto što je narodnjačko-kafanski, fazon većina Grandovih zvijezda. Sve što je modernije bez nekih naglašenijih trilera mi je ok. S tim u vezi, Rozga kao solo i Jelena Tomašević mi se malo manje uklapaju u MTV fazon, Jelena čak još i pjeva zabavne pjesme. In Vivo, Elitni Odredi, Milan su mi ok, jer pjesama na takav fazon ima i na američkim kanalima. Dubioza možda ne zvuči tako, ali njih su promovisali na MTV Adria. Ima i ta neka sredina, ovi što su na Pinku i Kopernikusu.

Last edited:
Evo nesto od mene iz '90-ih:

A ovo mi je najveci pozitivan sok da sam prosao u finale sa jednom ovakvom pesmom. Jeste da sam u finalu osvojio samo 33p i poslednje mesto, ali stvarno mi nije palo tesko sto je tako bilo u finalu. Drzalo me dugo neverica sto sam u finalu. To je bila Destryjeva organizacija sa osecanjima. U ovoj pesmi se oseca strah, nemoc, ocajno, a i ljutnja sto je dopustio da se to dogodi.

Uhh. Ovu pesmu obozavam, ali je nazalost zavrsila na poslednjem mestu u pf-u. Lignjoslav je organizovao za mene jednu od najboljih tema, a ako ne i najbolju. Pesme od 1995 do 1999. Tako nesto.

Monteniggers - Aj...Aj (pa se groz grad zajebaj)

Bebijeva sexi tema. 😅

Uhh, ovo...

A za ovo sam bas bio sokiran sto nije proslo u finale, a kada sam video da sam bio poslednji ili predposlednji bas sam se ske****. Ostao sam u neverici.

Ima tu jos pesama iz tog perioda, ali necu bas sve. 😁

Shakespears Sister 🔥

PRVO POLUFINALE:

celebrity-deathmatch-1998-v0-3c39vvfdyfca1.gif

1. Rihanna - Where Have You Been - Jedna od boljih Rijaninih pesama, iako ih ima mnogo.
  2. Journey - Seperate Ways (Worlds Apart) - Ovo nisam znao, a spada u onaj klasika zvuk čujem. Ili sigurno jesam znao, samo nikad ne bih znao da ukucam u pretraživač. Okej je.
  3. In Vivo & Dado Polumenta - Partimanijak - Malo mi nije MTV, al šta da se radi nije da ima kod nas izbora. Solidno, ipak mi je Tu Tu Tu u srcu zauvek.
  4. Dire Straits - Money For Nothing - Fantastilna estetika spota, pesma mi je isto lepo legla.
  5. Drowning Pool - Bodies - Ok samo, nije mi smetala buka no nije me ni spržila.
  6. Bebe - Pa mi casa - Nekako me baš smarala, kao komarac kad te prati u po noći.
  7. Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes - Nije mi ova pesma nikad bila dobra, a pamtim je iz ere kad sam bio butique maid.
  8. Real Life - Send Me An Angel 89 - Ovde mi je estetika super, pesma okej slušljiva. Nisam je znao od ranije sigurno.
  9. DJ Shone feat. Anabela & Elitni odredi - Beograd - Ni ova pesma mi se ni tad nije dopadala.
  10. Neverne Bebe - Uzmi Boje - E ovo mi se recimo mnogo dopadalo onomad, a sad bih slušao ponovo jer je kvalitetno.
  11. Sagi Abitbul - Mariko - Zanimljivo skroz, ostavilo je utisak. Verujem da udara u mozak ako se sluša češče, zato bolje u specijalne prilike.
  12. Timbaland - The Way I Are ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian - I ova pesma me podseća na jedan period života, al ništa upečatljivo da konkretno ovu pesmu vežem za neki događaj. Asocira me na bleju s društvom.
  13. Ciara ft. Nicki Minaj - I'm out - Joj ne znam, ne radi me.
  14. Richard Marx - Hazard - Ovo mi je bilo odlično, kao preporod pesma. Bukvalno.
  15. Ofenbach - Be Mine - A sećam se i ove pesme, pa nije loša. Onako, može se čuti.
  16. Bang Bang - Imam - Skroz fino upakovano.
  17. Milan Stanković - Face - Baš nisam voleo ovo da slušam.
  18. Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue - Super stvar.
  19. DEV - In The Dark - E ovo mi je odlično.
  20. Kylie Minogue - I Should Be So Lucky - Ovo mi najbolja pesma polufinala.
  21. Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer - All Day And Night - Ovo mi je isto samo okej, nije me oduševljavalo.
  22. Jelena Tomašević - Vertigo - Smaračica.
  23. New Order - Blue Monday - Svaka čast, najbolji ste!

DRUGO POLUFINALE:

nHqKrMg.gif

1. The Prodigy - No Good (Start the Dance) - Super burgijanje.
  2. Soundgarden - Black Hole Sun - Ništa specijalno, baš me u dubiozu bacilo.
  3. Jelena Rozga - Nirvana - Hahah, Nirvana me podigla zapravo. Bravo Rozga.
  4. Enigma - Sadeness - Prelepo, osećam se božanstveno posle ovoga kao da sam bio u crkvi.
  5. Starship - We Built This City - Super pesma, baš mi se sviđa!
  6. Cassie - Long Way 2 Go - Nebitna mi skroz.
  7. Madonna - Sorry - MAJKA! Odlična pesma.
  8. Nine Inch Nails - Closer - Fantastično, drama do kostiju, lepo me pruža.
  9. Dubioza Kolektiv - Kažu - Pesma smrdi na pivo i beer fest, a to mrzim.
  10. ZAA & M.O.R.T - Ne odustajem - Sve mi je haotično, nisam baš mogao da ukačim pesmu.
  11. Ricchi E Poveri - Mamma Maria - Jedna odlična pesma!!!
  12. David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name - Ni za ovom pesmom nisam nešto bio lud.
  13. 2 Eivissa - Oh La La La - Ovo mi je bilo jako interesantno! Vožnjica.
  14. Shakira - Ciega, Sordomuda - Šakira buntovnica, dok nije postala komercijala mi je sve!
  15. Ed Case ft. Skin - Good Times - Super stvar, hvala!
  16. Aaron Smith - Dancin - Krono Remix ft. Luvli - I ovo me smaralo u butiku.
  17. Imanbek, Goodboys - Goodbye - Ovo mi je čak i okej bilo, nenametljivo.
  18. Modern Talking - Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love) - Jako dobro, imaju mnogo dobrih pesama.
  19. Olivia Newton-John - Twist Of Fate - Lepotica! Zauvek u našim srcima! 🫶
  20. Army Of Lovers - Sexual Revolution - NAJBOLJA PESMA IZDANJA!
  21. Sakis Rouvas - Antexa - Okej.
  22. Anastacia - One Day In Your Life - Dobra Anastacia, ova pesma kvalitet.

Back