• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

303. FSC - Forumaši: Assemble

Filiju instituciji čestitke od ❤️ još jedared! 🎊🥳🎊

Hvala pre svega na top priredbi! Bilo mi je kao na pravoj Evroviziji🥳

Hvala na svim bodovima žirija i publike.❤️
Bogato ste nagradili Apashe-a i Wasui-a. I treba! 🎉

Ovo je umetničko delo sa pravim orkestrom ujedno i filmom! Nije ništa rađeno AI-om. Sve je snimano i celokupna ekipa je stvarno na konjima!
Tako da, (pre)drago mi je što je forum prepoznao kvalitet!

Usrećili ste me za rođus sa ne baš očekivanim 2.mestom!! 🎉🥳
Hvalaaaaaaaaaa

Inače čekao sam kraj izdanja da pitam ovo, baš me je zaintrigiralo

Šta te je toliko nasmejalo u pesmi koju sam ja poslao, Alex Sampson - Pretty Baby, i u prolasku iste pesme u finale? @Shum

Ja razumem da se nekome nešto ne sviđa, al zanima me samo šta je toliko smešno

Excel i ostalo malo kasnije.. čak iako ima grešaka, pobednik je ubedljiv xD
Tako da Filhy i Ivana, vi ste na redu

Čestitke na pobjedi, Fidži!! Itekako zasluženo. Lijepo je vidjeti da forum cijeni Estoniju 🙏

Hvala svima na glasovima za moju FSC bebicu Skott i neočekivano 4. mjesto. Zanimljivo mi je da je ponovila rezultat od prošlog puta kad sam je slao, tamo prije milijun izdanja. Baš je hoće to četvrto mjesto. 🙏

I naravno, apsolutne pohvale Dracarysu na uloženom trudu i spretnoj i interesantnoj organizaciji. Baš si razvalio 👏🏻

@GavranESC
Hvala😍
Prvo finale i 2. 👻
Priznajem da sam bila zatečena, pogotovu što sam skliznuće na dno leve u sredini priredbe već videla kao konačni rezultat...
Publika zna šta je dobro i spasila Apashe-a ✌️🎉

@GavranESC
Prvo finale i 2. 👻
Priznajem da sam bila zatečena, pogotovu što sam skliznuće na dno leve u sredini priredbe već videla kao konačni rezultat...
Publika zna šta je dobro i spasila Apashe-a ✌️🎉
Ahahah znam kako je, i ja kad sam prvi put prošao u finale završio na četvrtom mjestu sa 15 bodova razlike u odnosu na pobjednika 😆

Koliko je ovo izdanje bilo brutalno dobro!! 🔥Svaka cast na svemu dracarys, stvarno je fascinantno koliko si truda ulozio i koliko je izdanje bilo kreativno. Cestitke Filhy na pobedi, divno je sto imas jos jednu pobedu u kratkom vremenskom periodu! ✨

Meni se zadatak nije svideo i pesmu mi je predlozio organizator i odmah mi se dopala i jos fascinantnije mi je bilo sto je Rebecca nastavila da se bavi muzikom nakon masovnog hejta koji je dozivela jos kao devojcica, tako da je to bilo to. Hvala dracarys jos jednom, zbog tebe imam svoj najbolji rezultat ove sezone! 💗

Bilo mi je prelepo, nasa delegacija se pretplatila na ceo paket za ovo izdanje, i pesma i novi avatar i finale i LU!! Sve sto je trebalo je da glasam! Ali je opravdano za ovu temu, omega level superheroj zasluzuje takav tretman!!
🤣

toshabella-gif-19028701.gif

Filha rešio da pokori fsc svet u ovoj godini, sve čestitke.💫 Moram da kažem da me je Dracarys posle dužeg vremena motivisao da učestvujem na ovom takmičenju, hvala i na tome, tema je bila amejzing i imamo jaku želju da se opet vratimo u ovu kuću. 💟

Imamo li organizatora, ko nam ukrao pobednika gde su ga odneli?!

Eno ga napio se u ćošku. Čim dođe sebi, javlja se😅

Update Evo ga stiže nam pobednik🎉
Novi update Treba mu još da se sabere😅
Ajmooooo Fily

Last edited:
Bravo za Filhu, em servira ukus redovno, em pobedi!! 🔥

Naklon do poda za organizatora dracu! Sjajna organizacija, odličan program, uživali smo! 👏

Back