304. FSC - Drugovision Song Contest

Da završavamo ovo pravo komunističko izdanje (kad mi već trenutno još uvek teško ide sa potragom za novo izdanje).

Čestitke creature na pobedi i centralnom komitetu na dobroj organizaciji. Rezultati tu i tamo, volja većine je bila da prva dva mesta zauzmu Rumuni, ali kod mene su krunu definitivno odneli Nemci, barem ove dve što su i uspele da se ušunjaju u finale, duplih 10 i 12 poena. Iznenađenje mi je što se neko konačno setio Milky Chance-a, čini mi se da nisu učestvovali od fenomenalne "Stolen dance." Odličan izbor, Detektivka, a super mi je konačno "sela" i jedna pesma od Oonagh, što se ne dešava baš često. Generalno mi nije baš odgovaralo izdanje po pesmama, barem ovaj deo što sam čula, nisam poslušala eliminisane u drugom polufinalu.

Screenshotovi:
prijave:
Arsenic, botbona; glasovi u polufinalu: Anhel, cinque; glasovi u finalu: Destry94, Detektivka.

Glasovi i prijava organizatora:

Lista uspešnosti:

EDIT: Zaboravila sam da se zahvalim na poenima: Storm (12), Tinte i Lux (po 6), Replay (5), Bebi (2) i Vax'ildan na 1 poenu.

Last edited:
Čestitke drugu zelendaču na prelepoj organizaciji ovog komunjarskog izdanja! Prošli smo kroz crveno, bilo je naše što je njeno!

Čestitke pobednici kričerki, magnifisent song prelepotica!

hvala svima na glasanju za oxajo, pesmu prevolimo i drago nam je da je završila visoko na sedmoj posiiciji! Bubimo

304. FSC - Drugovision Song Contest
Back