• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

305. FSC - AAA.aaa

305 fsc.webp

305 FSC X AAA.aaa x fsc 305

DOBRODOŠLI JOŠ JEDNOM U POHATAN, BOLJE VAS NAŠLI!!!

danas smo vam pripremili nešto drugačijeg karaktera. naime, rasno mešanje VELIKIH i malih slova nam je dosadilo.

TO ZNAČI DA PRIMAMO IZVOĐAČE KOJI SU NAPISANI SAMO JEDNIM ILI DRUGIM!

pravila:
-IZVOĐAČ ČIJE JE IME NAPISANO ISKLJUČIVO VELIKIM SLOVIMA iLi isključivo malim slovima. (apple music za proveru)
-pesma koja je izašla ne ranije od 1.1.2011.
-PESMA DO 20 MILIONA PREGLEDA NA NAJGLEDANIJEM VIDEU.
-izvođač do 3 ranija nastupa na fsc.
-SARADNJE SU DOZVOLJENE U SLUČAJU DA SU SVI IZVOĐAČI NAPISANI ILI JEDNIM ILI DRUGIM.
-ostala fsc pravila ostaju na snazi.

SPISAK PESAMA x APPLE MUSIC

prijave počinju 27.5. u 12:30, a završavaju se 2.6. u 11:00

SRETNO BILO!

Attachments

Last edited:
Nakon sutiranja na 4 izdanja od kojih jedna kvalifikacija sa overall poslednjim mestom u finalu, red je bio proci 🥲 ajmo jedan top 17!!

Serbia GIF by Eurovision Song Contest

Pozdrav iz Katalonije
Flag Independence GIF

Eastern gate😥

Hvala za glasove!

Ostala prejaka konkurencija, nije se dešavalo do sad da imam ok, jasnu 12. ali uz tu još tačno četiri pesme za 8-10. Pakao!
Screenshot_20260602_171502_com.brave.browser_edit_965781429780757.webp

Last edited:
I meni je prejako finale, 12 mi je jasna jer mi se jedna pesma bas uvukla pod kožu, ali bas puno imam pesama za poene, super sto sam juce vec preslusao pesme iz suprotnog polufinala pa imam vise vremena da splasnu utisci

Pesmu koju sam poslao je bila u opticaju za jedno izdanje prošle godine, a na tom izdanju sam ispao sa drugom pesmom. A bio sam ubeđen da neće proći ni tad ni sad. Volim kad se iznenadim i pogrešno procenim onda je nekako draži taj prolazak.

bilo je teško glasati, 17 pjesama za poene. 7 koji su izvisili ispod crte no hard feelings, odlične su pjesme, ali inflacija kvaliteta nas je primorala da spuštamo na silu

pitanje: da li ste za prezentaciju u petak na subotu u kasnim večernjim satima (od 11 nadalje) ili u subotu preko dana (oko 1-2)?

možete glasati pa ćemo do kraja dana da vidimo koji termin će biti

Last edited:
Ijuu ja prosla. Ispale mi 12, 8,7. A prvo sam poslala sombra koji je ispao 😵‍💫 definitivno fsc i ja nismo u ljubavi.

Ijuu ja prosla. Ispale mi 12, 8,7. A prvo sam poslala sombra koji je ispao 😵‍💫 definitivno fsc i ja nismo u ljubavi.
Pogledaj mene, ispala ja, plus 7 pesama koje sam bodovala, uključujući i onu sa 12. Procenat prolaska u finale ne veći od 20%.
Ali, skoro se nisam više zabavljala na nekom FSC. A to mi je bio cilj, što sam u prijavi napisala, objašnjavajući zašto šaljem hijeroglife. Imala sam i rezervu, verovatno bi se više svidela kričerki, ali ne bi ni taj video finala. Uglavnom, čuće se na nekom drugom FSC.

Mislim da se i Poky zabavljao, čitajući moje komentare.
Stiže leto, što da kvarimo lepe dane.

Očekivao sam ispadanje sa obzirom na komentare. Čak rekao bih zasluženo jer konkurencija je stvarno bila jaka. I da budem iskren, nisam ni imao neku inspiraciju. Poslao sam tek da bih učestvovao. A nisam hteo ništa na engleskom.

Čestitke finalistima. Moj favorit prvog polufinala prošao. Zadovoljan sam time i nadam se da pobeđuje.

Predstavljanje pesama je bilo dan nakon Dana policije i ja od tad mislim kako bi se Edijeva pesma sjajno uklopila na njihovu priredbu. Tad sam htela da molim da neko izmontira onaj balet naših policajaca na pesmu mog Gruzijca. Zaključila sam da bih odmah bila razotkrivena.

Inspiracija za takav spoj.

Lepo je videti da se bar nekom dopala moja pesma, kad vec finale necu videti. Par odlicnih i dobrih pesama nije proslo, ali bar ce mi finale biti zadovojavajuce.

1. PF

8p mal (7.)
7p alma (10.)
6p g.e.m. (12.) - zanimljivo mi je da je debitant izabrao ovu pevacicu; neocekivano; svojevremeno sam je slao, ali takodje nije prosla u finale
2p nora blue (17.)

2. PF

6p meau (8.)
5p avara (9.)
4p edi beridze (11.)
2p cartfish (18.)

Čestitke finalistima! Neki od mojih favorita nisu prošli dalje, ali šta je tu je.
A što se mene tiče... Ja ko Srbija na ESC😂😂 uvek je to negde isti broj bodova, opet ispod crte😭😭

Sledeći put ću poslati nešto dosta rizičnije pa kud puklo da puklo. ☺️

305. FSC - AAA.aaa
Back