306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲

Na Svetskom prvenstvu 2018 mi zapao Peru, tako da sad očekujem nešto tipa Ekvador ili Paragvaj 😄

Ja izvukao tad Panamu 💀, ali čak sam i prošao u finale, i to kao 2., ali zato u finalu potop xD

Nadam se da ću sad imat više sreće sa državom, iako sad ima puno više tih zeznutih država

Bilo bi lakše da se izvlači jedna od 12 grupa (sa po četiri države) pa se šalje iz jedne od tih država iz grupe po izboru 😅 svakako više fer nego neko da izvuče tipa SAD a neko Zelenortska Ostrva... ali kako god, za početak da organizator uopšte vidi da je izabran i otvori temu 🙏🏻

A za kraj, više entuzijazma i priče oko naredne teme nego tokom ove krvave edicije.... Šta ti je život.

Sve sam u vas investrala krmače jedne!

ranipsetodateujede-ljubavnavikapanika.gif

Imam traume od takvih tema, al ovog puta ću pokušati da prevaziđem traumu.

Ja ne prevazilazim bome ništa, pretoplo je za kopanje po muzičkim scenama random država 😭

Organizator je obavešten, rekao je tema tokom dana, mada mi nije precizirao kada.

Da su ljudi bili in touch sa dobrom muzikom sad BiH slavio zlato. Ovako, i bronza sija ali osećaj je ko da sam Vax sa Dzanum.

A za kraj, više entuzijazma i priče oko naredne teme nego tokom ove krvave edicije.... Šta ti je život.

Sve sam u vas investrala krmače jedne!

ranipsetodateujede-ljubavnavikapanika.gif
Ma ko bre tebe šiša uopšte?! Završio si svoje! Ćao! Ja sam samo došao ovde da pitam kada će više ta nova tema, aman!!! 😖

Čestitke pobedniku Stoletu na odličnoj pesmi! 👏 Jevrejski lobi izgleda nije moćan samo na Evroviziji. 😉😄
Izgleda da su se energije vodolija konačno poklopile na ovom izdanju pa sam Bebiju dao 12 (iako mi je pesma tek kasnije legla pošto je u polufinalu bilo samo 5), a i Bebi meni osmicu. 😍

Ne ide mi nikako drugo polufinale, pa nije ni čudo da sam ispao. 😩 Odmah čim sam video da sam smešten tamo sam to napisao, a i zaleteo sam se sa instant pesmom od INJI koja me je zavela na prvu, pa sam mislio da će i druge. Više sreće (neki) drugi put...

I last but not least, svaka čast Evilko na sjajnoj ideji i realizaciji svega! 🙏❤️ Prelepo je bilo izdanje, a posebno je pohvalno što si organizaciju prihvatio nenadano, kao neočekivani parazitski pobednik. Šta bi tek bilo da si se pripremao? 😃

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲
Back