306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲

EvilSmile

Ekspert
Pozdrav forumaši! Ili treneri? Nešto sam pomešao. Ili ipak nisam. Dobrodošli u svet Pokémona i muzike!

image_463898.webpJa sam Profesor Evil Smileovich - aktuelni šampion Muzičke Lige regije Valoris. Dobio sam toliko poziva da prosto nisam mogao a da vas ne ugostim i pripremim za nezaboravno putovanje kroz ovaj čudesni svet Pokémona!

Takođe to znači da ću vam pomoći da odaberete svog prvog Pokémon partnera, uz kojeg ćete se do kraja boriti u BattleAreni kako biste osvojili Trofej Pobednika FSC-a 306!

U ovoj regiji, svaki ton ima svoju snagu, a svaki ritam može pokrenuti bitku. Od mirnih šuma Leafrest Villagea do vatrenih festivala Emberfall Cityja, Pokémoni i vi - njihovi treneri stvarate simfoniju koja odzvanja dolinama Riverbenda, ori se Lumina Park-om, čak se može čuti kroz hladne ostatke ruševina Solare . Možete primetiti da je region povezan brojnim Mostovima, što je omogućila gradonačelnica Harmonie - ALIKA uz pomoć svog Conkeldurr-a, dok našeg predsednika säm-a više zanima brčkanje na plažama Coral Bay-a sa Gardevoir-ima.

No vaše putovanje počinje upravo počinje. Ko će postati novi šampion Valorisa? Ko će pronaći savršen balans između ritma i snage svog partnera?

Saznaćemo po završetku 306. FSC-a i teme - Pokémon Music League !

Copilot_20260613_131101.webp

Pravila : Svi treneri biraju jedan broj od 1-50 i šalju ga putem privatne poruke koji će odrediti njihovog starter Pokémona. Oni su podeljeni nasumično u pet grupa iz svake od postojećih 9 generacija po jedan od tri standardna, Vatreni, Vodeni, Travnati, za one koji su bili uzbuđeni oko turira pa se uspavali kao Ash, spremili smo i Električne, a oni koji su se uputili na avanturu eto tek tako... Pa dobiće najobičnijeg Normalnog pokemona koji je uhvaćen iza prvog žbuna, jer me mrzelo da ih više hvatam ok? Ali zar to nije 45 pitate se? Da, 5-oro od vas mogu završtiti sa partnerom koji nije ni manje ni više nego jedan od Legendarnih Zmajeva spreman da počisti sve početnike!

...

Dakle da skratimo priču, birate broj (SLOBODNI BROJEVI U POSTU ISPOD), dobijate svog Pokémon-a (svako različitog) odgovarate na zadatak koji je ograničen tipom Pokémona koga ste dobili, a ograničenja su uglavnom žanrovska i to labavo - nešto što ide sa elementom partnera, a uz tri dodatna ograničenja da malo otežamo. Za LEGENDARNE ZMAJEVE DODATNA OGRANIČENJA NE VAŽE (osim standardnih FSC pravila)

Žanrovi prema tipu Pokémona koji dobijete :
Vatreni
🔥 : Latin pop, Reggeaton, Turbo pop, Balkan music, Power Metal - muzika koja zove na ples, ima pokretačku snagu, dobrodošle su i koreografije, eksplozija energije, ali i snažno metal prisustvo! Što više vatre to bolje! BE ON FAJA FAJA!
Vodeni 💧 : balade (pogotovo ispraćene klasičnim instrumentima), akustika, chillout pop, soul, jazz, R&B, ali i darkpop, - sporije ili midtempo pesme koje umiruju, elegantne su ili pak izražavaju snažne emocije
Travnati 🌿 : country (country pop), etno, indie, alt, world music, mystical - sva ona muzika koja nas ujedinjuje sa prirodom, različitim kulturama, neobični instrumenti različitih egzotičnih nacija (osim arapske muzike i prostora gde je - pa pustinja)...
Električni ⚡ : EDM, dance, electronic, techno, trance, rave, industrial - energetski naboji na max, visok BPM preferabilno
Normalni ⚪ : mainstream popić, pop rock, radio friendly pesme, kpop, pa i joke entries, rap, trap, hiphop - ono sta je generalno najširoj publici dostupno, a ne uklapa se u prethodne 4 kategorije.
Zmajevi 🐲 : Ovde je zadatak odabrati primarno izvođača koji se upisao na prvo mesto USA Billboard Hot 100. Pesma može biti bilo koja. Za njega ne važe dodatna ograničenja.

Dodatna ograničenja :

1. bez pobede na FSCu;
2. max 20 miliona pregleda na najgledanijem / najslušanijem klipu na youtubu u momentu slanja;
3. maksimalno 5 učešća na FSCu, i da nema nijedno ucesce od FSC 295 pa do 305.

PONAVLJAM OVA OGRANIČENJA NE VAŽE ZA ZMAJEVE!!!
+ standardna FSC pravila

Molba : Pošto ima mnogo rupa (sa namerom da olakšam prijave), i praktično zavisi od mene da li ću odbiti pesmu ako mi se ne uklapa u element, zamolio bih vas da ne trolujete, ako vam se zadatak ne dopadne, ili prosto poželite.

Prijave - preuzimanje zadataka započinje SUTRA, 14.06. u 12h (i odmah možete početi sa prijavljivanjem pesama) i traju do PETKA 19.06 u 12h kada se u večernjim časovima očekuje priredba!

spisak prethodnih učesnika :
https://docs.google.com/spreadsheet...LyBhxWPSN4jQ/edit?gid=117259474#gid=117259474

Takođe molim za strpljenja prilikom odgovaranja - pošto je u pitanju (meni nepotrebno) složeniji projekat :D

Uživajte u pogledu na Valoris gde ćemo provesti narednih par nedelja jer ŽELIŠ DA BUDEŠ NAJVEĆI KAO NIKO DO SAD!

20260613212019256489.webp

I za kraj da se podsetimo čuvene špice od koje je sve krenulo !

Last edited:
FSC 306 : Pokémon Music League

pokemon go GIF

VELIKO FINALE - VERSION TSAVORITE

79356aaf-1579-4a13-b9a9-d71a8a95aea5.webp
01. Tip Stevens - Emperor
02. Blanks - Heart On Fire
03. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears
04. Lost Frequencies - Rise
05. Jake Wesley Rogers - Pluto
06. LUNA KILLS - Lower
07. Bea Duarte - Mar
08. Relja - Intercontinental
09. Temper City - Self Aware
10. Ebony - Rage
11. Gregorian - Moment of Peace
12. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble
13. Bea - Never Know Love
14. Freya Ridings - Weekends
15. Benjamin - Badabim
16. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish
17. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch
18. DA TI - Take Me There
19. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio
20. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus
21. Xico Gaiato - Sem Perdao

ZA PLEJLISTU KLIKNITE NA LOGO FINALA - VERSION TSAVORITE

RECAP BY DRACARYS :

Glasanje kreće od SUBOTE 27.06 u 10h i trajaće do SREDE 01.07. u 10h !

FIINALISTI (21)

🔥 💧 🌿⚡ ⚪ 🐲

Aleksa49 / Anhel / Arsenic / Bebi / Creature / Detektivka / Destry94 / Dežurni / Djole89 / Dracarys / Endrega / Evil Smile /
Pipi / Pokahontas / Ro97 / Replay (FFF) / Stefix / Stole / Tinte / VaxIldan / Zeleni

Last edited:
POLUFINALE 1 - OBSIDIAN VERSION :

1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish
2. Conan Gray - Vodka Cranberry
3. Etta Marcus - Theatre
4. Relja - Intercontinental
5. Xico Gaiato - Sem Perdao
6. Halsey - You Should Be Sad
7. Iulia Teleuca - Luna
8. Blanks - Heart On Fire
9. Bea - Never Know Love
10. Lost Frequencies - Rise
11. Bella Poarch - Ribcage
12. Temper City - Self Aware
13. Marina Reche - Mil Preguntas
14. Bones UK - Beautiful Is Boring
15. Francesco Gabbani - Summer Funk
16. Still Corners - Today Is The Day
17. Alba August - Killing Time
18. Benjamin - Badabim
19. Bea Duarte - Mar
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears
21. DA TI - Take Me There

RECAP BY DRACARYS

YT LISTICA BY DESTRY94 :
https://www.youtube.com/playlist?list=PLBQM-okYwvsP5VQeYWN7_AwN_axJFYlzt

SPOTY BY DESTRY94 :

POLUFINALE 2 - GARNET VERSION :

1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela
3. Katy Perry - Rise
4. Edita - Plavi
5. LUNA KILLS - Lower
6. Paola e Chiara - A Modo Mio
7. Ebony - Rage
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch
9. JONY - Lechu
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna
12. INJI - I Wanna Feel It All
13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru
14. Freya Ridings - Weekends
15. Gregorian - Moment of Peace
16. Cobrah - Hush
17. Jake Wesley Rogers - Pluto
18. Aco Regina - Koraci
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus
20. Tip Stevens - Emperor
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire

RECAP BY DRACARYS

YT LISTICA BY DESTRY94 :

https://www.youtube.com/playlist?list=PLBQM-okYwvsMKJBHZNA6D5OmVatnqQC9Z
SPOTI BY DESTRY94 :

raichu-faint.gif

POLUFINALE 1

11 mesto 50 poena ????

-----------
12. mesto 48 poena 2. Conan Gray - Vodka Cranberry / Marko /
13. mesto 44 poena 17. Alba August - Killing Time / donjacrtaDjole /
14. mesto 43 poena 14. Bones UK - Beautiful Is Boring / DrKo /
15. mesto 42 poena 3. Etta Marcus - Theatre / Stefan28 /
16. mesto 41 poen 15. Francesco Gabbani - Summer Funk / Ivana /
17. mesto 39 poena 13. Marina Reche - Mil Preguntas / Majsta /
18. mesto 33 poena 11. Bella Poarch - Ribcage / Shum /
19. mesto 29 poena16. Still Corners - Today Is The Day / Etica /
20. mesto 29 poena 7. Iulia Teleuca - Luna / Leo /
21. mesto 21 poen 6. Halsey - You Should Be Sad / Lux /

POLUFINALE 2

10. mesto 62 poena ???

------------
11. mesto 60 poena 3. Katy Perry - Rise / EvroBosna /
12. mesto 59 poena 16. Cobrah - Hush / Storm /
13. mesto 56 poena 12. INJI - I Wanna Feel It All / Filthy /
14. mesto 47 poena 13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru / Killy /
15. mesto 45 poena 18. Aco Regina - Koraci / igorrogiESCfan /
16. mesto 44 poena 9. JONY - Lechu / GavranESC /
17. mesto 42 poena 6. Paola e Chiara - A Modo Mio / Lelekovac /
18. mesto 40 poena 11. Lorena - Kako Samo Mater Zna / Tetsujin /
19. mesto 28 poena 21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire / Lignjoslav
20. mesto 26 poena 2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela / NSTS /
21. mesto 15 poena 4. Edita - Plavi / cinque /

Last edited:
Hvala. Živaca mi treba za ovo najviše :D Ali hvala najlepše ;)

Plus neophodno je da neko odabere Pokemone Ivani i meni!

Last edited:
Ono što sam želeo napisati, obzirom da ćemo slati tamo vamo poruke, u drugom postu ću ostavljati zauzete brojeve što pre se zauzmu.... Pa i ako vam ne odgovorim. Prvih sat će biti pakao, očekujem posle ići sporije.
Da li želite nov broj ili idući ako je zauzeto?

Mislim da se dešavalo da odrede 1 i 2, ili npr poslednja dva broja, ali ovako u sredini jedan za drugim ne sećam se ni ja da je bilo 😊

Aha, moguće. Verovatno samo nisam zapamtila. :D

Svako ima pravo da osmisli svoj tim od 6 pokemona, tacnije preostalih 5 uz startera koga mu damo :P

Profesore, baš je profesorski odrađeno 🙂

Samo da osvojim željenu destinaciju 🤣

Želim ti sve najbolje u organizovanju i samo strpljivo i polako 🙂

Ne osvajaš destinaciju nego Pokémona, a tvoj početak je blizu jednog od mesta, iz kog potiče. Svi putevi vode ka Battle Areni, gde ćete se sukobiti na kraju festivala! Srećno!

Gledao sam u sliku pa mi se Harmonia city dopao ali da Pokemoni su detalj koji ne smem izostaviti 🤣

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲
Back