308. FSC - Srećni ljudi ✨️

Zadatak 6: Izbor za Miss

1000097901.webp

Izbor za Miss predstavlja takmičenje koje finansira Ozren Soldatović i odlučio je da namesti žiri kako bi pobedila njegova "kuma" Keti sa brojem 7, ali pošto u svlačionici Đurđina i Keti menjaju svoje redne brojeve, pobeda greškom odlazi Đurđini, a Keti sa brojem 13 ostaje praznih ruku. Neki od nama bitnih članova žirija su bili: Gospodin Popara, Šćepan Šćekić i slikar Džordže Džordžević Džordžino (@Bebi). Nagradu druge pratilje osvaja Lara Simonović, nagradu prve pratilje Keti, a igrom slučaja Đurđina pobeđuje i seli se da živi sa Popcem.

Naš zadatak je da šaljemo izvođače ženskog pola starosti do 30 godina, to sam našao kao neku sredinu iz više različitih izvora da odgovara gornjoj granici.

Evo nekih mojih i vaših primera za ovaj zadatak a vi slobodno kačite ako se setite još nekih! 🙏🏻

✌🏻

@Paučica

@zeleni

@Stefan28

@⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡

Do kraja prijava imamo malo manje od 48h, pa slobodno šaljite vaše prijave ili potražite broj ukoliko već niste! 🙏🏻

A sada da čujemo i vas, kako biste rangirali top3 u ovom izboru za mis iz serije???
Za one koji ne znaju, na slici su sa leva na desno: Đurđina, Keti, Lara.
Izvolite da vidimo vaš rang od prvog do trećeg mesta! 😍🫴🏻

1000098935.webp

Meni druga Đurđina nije nešto lepotica, vrlo mi nekako regularna samo.
1. Lara
2. Keti
3. Điki

P.s: Malina Vojvodić je ipak najveća riba.

To je tačno, Dubravka Mijatović tj prva Đurđina mi je mnogo lepša bila i verovatno bi i zasluženo pobedila 😅 @Bebi

1. Keti
2. Lara (Milica Milša je danas neprepoznatljiva tj kao da je pojela 3 mlade Lare)
3. Đurđina

inače, skontao sam da sam ipak bio pasivan gledalac Srećnih ljudi, kad sam bio mali pa dok bih čekao da se oslobodi WC bacim periferni pogled. Mada moji su više gledali Belu lađu pošto je tad bila aktuelna

Super, Đurđina ostaje meni 😌

(ova sa slike)
djina-djurdjina.webp

1. Milica Milša (bez konkurencije): meni i danas izgleda jako lepo i dopada mi se što je skroz prirodnog izgleda, bez obzira na više kilograma
2. Ivana Mihić
3. Jugoslava Drašković

Dubravka Mijatović bi definitivno bila na drugom mestu ako bih rangirao i nju.

Bukvalno samo Dubravka, ostale bezizražajne i dan danas.

----------------------------------------------------------

Od mojih predloga...

-----------------------------------------------------------

Od kolega forumaša...

I ni slučajno zaboraviti Vanesu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

I ja hteo da je navedem kao primer ali mi pesma od Aure Sove ipak za nijansu draža pa kao ajde ipak nju ću, međutim Gavry vas je podsetio na 16ogodišnjakinju! 👽

308. FSC - Srećni ljudi ✨️
Back