308. FSC - Srećni ljudi ✨️

Podsetnici za glasanje u finalu su poslati na adrese svih onih koji do sada nisu to obavili! 🎧
Nadam se da nećete zaboraviti i da stižete na vreme! ⏳
Glasanje traje još malo manje od 24h tj do ujutru do 11h! 🙏🏻

riska-srecni-ljudi-kako-da-ne-izvolte-u-salonu.webp

Evo mini statistike kako je izgledala prolaznost u finale po zadacima:

Izbor za Miss: 5/6 (83,3%)
Agencija Perspektiva: 4/5 (80%)
Topolska 18: 4/6 (66,6%)
Ranč Prokletih: 3/5 (60%)
Jezičko odeljenje: 2/4 (50%)
Ozren Soldatović: 2/5 (40%)
Porodica Golubović: 1/4 (25%)
Šćekići: 1/4 (25%)
Pas Sima: 0/2 (0%)

Nulta prolaznost za slobodan zadatak tj Simu 🐶 a najveću prolaznost u finale su ostvarili forumaši koji su izvukli zadatak Izbor za Miss 💃🏻

A vi slobodno glasajte, kraj samo što nije a ostalo vas je i preeeviše!
🥹🙏🏻📩

Uspeli smo da glasamo. Mnogo je bilo teško, šokirani smo koliko pesama koje nam se sviđaju, a dobile su nulu. Naprosto, takva greota, ne vredi nikakva uteha jer nula je nula šta god mi rekli sada.

Kviz odradjen i bilo je 10/15. Mozda je moglo da bude 12-13. Za lika iz serija ispade da sam i ja kao vecina - Neca. Mislim da je knjiga presudila. 😅

Sto se tice glasanja, u dile mi sam. Ima jedna pesma koja je ovako poslata mi je svakakva i oznacio sam je crvenom bojom, ali uzivo je vec druga prica. Mnogo bolji utisak ostavlja. Morao sam da poslusam, jer mi ta pesma ima potencijala za tako nesto.
A sa druge strane, ima jedna pesma koja je mnogo napredovala i ne znam na kojoj poziciji da je stavim. sve u svemu, generalno je dobro izdanje i kao sto sam ranije pisao, nema nijedne 6-ce, sto znaci da su mi sve pesme u najmanju ruku slusljive, ok.

Evo mini statistike kako je izgledala prolaznost u finale po zadacima:

Izbor za Miss: 5/6 (83,3%)
Agencija Perspektiva: 4/5 (80%)
Topolska 18: 4/6 (66,6%)
Ranč Prokletih: 3/5 (60%)
Jezičko odeljenje: 2/4 (50%)
Ozren Soldatović: 2/5 (40%)
Porodica Golubović: 1/4 (25%)
Šćekići: 1/4 (25%)
Pas Sima: 0/2 (0%)

Nulta prolaznost za slobodan zadatak tj Simu 🐶 a najveću prolaznost u finale su ostvarili forumaši koji su izvukli zadatak Izbor za Miss 💃🏻

A vi slobodno glasajte, kraj samo što nije a ostalo vas je i preeeviše!
🥹🙏🏻📩
Neretko, ali imam utisak da ko dobije slobodan zadatak da flopne. Zanimljivo mi je da je Agencija Perspektiva izgleda poslala perspektivne debitantne.

Ljudiii, glasanje u finalu traje do ujutru do 11h!
Nadam se da niste zaboravili i da stižete na vreme da glasate svi preostali!
🥹🙏🏻📩

308. FSC - Srećni ljudi ✨️
Back