308. FSC - Srećni ljudi ✨️

Imam ih više. Etica, Arsenic Stefix pokidali s pesmama ali ima tu i durgih dobrih stvari. Stvarno dobro izdanje gde imam bar 10 ili više pesmi koje ću slušati i nakon ovog izdanja.

Bravo Dežurni za sve do sad a bravo i forumaši jer ste pokidali s pesmama.

Dobro došli na predstavljanje rezultata finala 308.FSC-a! ✨

Najpre da se prisetimo pobedničke pesme sa prve organizacije u Dežurnoj Republici! 🏆

A sada se spremite za praćenje rezultata, navijajte za svoje favorite i delite vaše utiske!

Slede zanimljivi rezultati i napetost do samog kraja!
😍🎶🙏🏻

tortadzika-srecni-ljudi.webp

Pesma koja me je ocarala uzivo jeee ... Sofia Isella - Evrybody supports women. Koliko mi je bolje uzivo, nego audio. Nekako uzivo uspeva da lepo ispegla pesmu i vise emocije pruza.

Druga pesma koja je skocila nekoliko mesta i dosla do bodova jeeee Valencija Grace - S!ut. Podseca me glasom na Gven Stefani i u kombinaciji sa po-po-po...

Ne tucite vašeg organizatora! Jedva sam glasao jer je stvarno prejaka konkurencija, poene su dobile pesme koje sam najviše vrteo i slušao tokom organizacije i koje su mi baš legle, a tu je moglo upasti naravno još mnogo drugih pesama 🙏🏻🥹

Ne tucite vašeg organizatora! Jedva sam glasao jer je stvarno prejaka konkurencija, poene su dobile pesme koje sam najviše vrteo i slušao tokom organizacije i koje su mi baš legle, a tu je moglo upasti naravno još mnogo drugih pesama 🙏🏻🥹
Ja samo tucem recke gde me organizator iskulira. :sneaky:

308. FSC - Srećni ljudi ✨️
Back