Svaka čast Dež na orgiji, vrlo interesantne serije i pojave
Hvala svima na poenima sa Jasmine, baš mi je draga pesma i dugo sam čekao da je šaljem, rezultat srednja beda, al jbg bar je u finale prošla. Hvala rintin na 12 i Detektivky na 10
Pa srećan rođendan i čestitke za pobedu!
Čestitke Dežurni sve je bilo savršeno zabavno!
Šteta za osrednji plasman Suki, al tek je došla tek ste je upoznali!
Čestitke, @dracarys i srećan rođendan! Nikad ne bih pogodila da bi ova pesma mogla da završi visoko, mnogo mi je drago. Dabogda vam uvek pobeđivale pesme na nemačkom.
Bravo i za Dežurnog, žao mi je što nisam uspela više da se uključim u vannastavne aktivnosti, ali bilo je zabavno i pod konac organizovano.
Pritisak 200 sa 100, a ja ne osećam to
Ovakva završnica može da se priredi samo u dežurnoj republici, nismo disali nijedne sekunde. Hvala svima na poenima za ovu vanvremensku umetnicu, koja da podsetim ima samo 24 godine. Dežija bi mogli da obasipamo hvalospjevima do sutra, ali ću reći samo da jedva čekam sledeću organizaciju, FSC ponovo diše.
Umalo da zaboravim, čestitke slavljeniku na pobedi, dupli povod da se lepo zalije.@dracarys
Bravo, bravo, bravo! 12 bodova bez razmišljanja, čestitke na pobjedi i sretan rođendan dracarys
A 10 bez razmišljanja je otišlo organizatoru Dežurnom kojem čestitam na sjajnoj organizaciji i odličnoj pjesmi i plasmanu
5. mjesto za mene iznad svih očekivanja! Izvukao sam zadatak koji sam najmanje htio, Ozren Soldatović, ali srećom imao sam Voila na spisku i baš se fino uklopila u zadatak i drago mi je da vam se toliko svidjela, hvala
Nemački da pobedi, i to sa ovakvom pesmom?
LU jesam očekivao, jer su semafori bili odlični ali pobedu u ovakvoj konkurenciji ne.
Dežurni odlično izdanje, i tema i organizacija i pesme ... Čekamo narednu tvoju organizaciju .. Hvala svima i na bodovima i čestitkama, i izvolite da se gostimo kao u spotu @Ivana organizaciju prepuštam, skoro sam bio
To bi bilo to ljudi!
Kraj 308.FSC-a!
Hvala svima koji su učestvovali na njemu, a posebno hvala i onima koji su doprinosili aktivnosti tj da ne pišem postove sam sa sobom nego učestvovali u nekim fsc aktivnostima! Nadam se da je sve bilo brzo, efikasno, odmah postavljeno (tipa spiskovi, plejliste, itd) i minimalno dosadno! Hvala i moderatorima koji su me odabrali i dozvolili da organizujem ovu temu! Nadam se da vam se svidelo, i da ste se podsetili nekih stvari oko serije, pa čak iako niste među ljubiteljima iste! ️
Hvala i na svim poenima za pesmu koju sam poslao ovog puta, vidim da se velikom broju vas svidela!
Vidimo se možda nekad nekom narednom prilikom ukoliko rešim da organizujem, mada verovatno ne u skorije vreme xd
Još jednom čestitke zasluženom pobedniku Dracarysu, a sada sledi odmor od ovog stresa i posla za Dežurnu Republiku tj idemo u goste kod narednog fsc organizatora ko god bio!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.