308. FSC - Srećni ljudi ✨️

Bravo za dracarysa 🥳🥳🥳

I naravno srećan rođendan 🥳🥳🥳

Hvala svima što su glasali za moj predlog a posebno hvala @djole_ i @Shum na 12 poena, @cinque na 10 poena i @AnavÍ @Bebi @Stefix @Filhy na 8 bodova.

Ovo je bio FSC gde sam konačno povezao artiste sa pesmama i izuzetno mi je drago zbog toga. Tako je bilo i sa mojom pesmom. Čim sam je čuo uradio sam sve da dođem do nje. Još kad sam izvukao Miss, nije bilo veće sreće.

Inače ovaj rolerkoster s bodovima nije za ovo vreme 🤣🤣🤣

Dežo, šta reći osim da si jedan od najboljih FSC organizatora. Sve je prošlo u najboljem redu 🙂

Čestitke dracarys, zaslužena pobeda, kada budeš u prilici može da padne jedna Game of thrones tema 😄😄😄

Dežurni sve pohvale na fenomenalnoj ideji za temu i realizaciji koja je bila besprekorna 😃 👏

Hvala svima na glasovima za Paulu Stelar. Prezadovoljan sam plasmanom, odlično drugo mesto i to na ovako prejakom izdanju 😎😎

Čestitke dracarys na zasluženoj pobedi, čestitke Dežurnom na sjajnoj temi i organizaciji!
Gavran i AnavI su morali da budu u top5, krađa, ali bar je LU
Mi smo i dalje zadovoljni finalom, hvala Stefixu i Pipi na 12 poena i ostalima na sitnijim za Repito :love:

Više mi se svideo FSC Srećni ljudi od same serije. Od tipa zadataka koji imaju logičku poveznicu sa serijom, toka igra sa zapletima kod izbora finalista i mnogo napetiji i lepši kraj od serije. Mnogo divnih gifova i podataka iz serije, zbog čega je tema imala mnogo bolju dinamiku od serije. Baneri su već toliko puta spominjani kao fenomenalni.

Jako dobro osmišljeni zadaci, što je meni odlučujuće da se prijavim tako da mi je bilo zadovoljstvo da učestvujem. Mnogo mi je zanimljivije da biram pesmu, pa makar bila i poslednja od plasmana.

@Dežurni, svaka čast. Hvala na dobroj zabavi.
srecni-ljudi.gif

Čekamo tvoj novi FSC iako na njemu, po pravilu, završavam u polufinalu.

U to ime
giphy.gif

Prijavljenih za organizaciju nemamo, tako da @dracarys ako je to jedini razlog, slobodno možeš da razmotriš ponovo. 😆

Svakako, onda odluka o novom organizatoru tokom večeri, pošto jedno vreme neću biti online. 😀

Sve najbolje draco legendo, svaka čast na pesmi, lepo je kada se rizik isplati!! 🥳

Zahvaljujemo se Dežurnoj Republici na maestralnoj organizaciji, jako kreativno izdanje propraćeno odličnim pesmama! 👏

Ja sam malo dremnuo i propustio ostatak. 😅

Cestitke @dracarys na pobedi i rodjendanu. Napokon da FSC lepo nagradi za rodjendan. 👏

Cestitke i @Dežurni . Tema i organizacija, bombona. Ali razgovaracemo mi u cetiri oka. 👀👀

Ostalo je da se zahvalim jos @Majsta94 @Ivana @zeleni (i meni su ovo prvi poeni od tebe za ovu godinu i to razmenismo po 8p) @Vax'ildan na po 10 i 8p, kao i ostalima koji su nagradili sa TOP 10. Nisam ocekivao ovako nisko, ali sta da se radi.

Svakako je ovo bilo jedno lepo izdanje. (y)

308. FSC - Srećni ljudi ✨️
Back