308. FSC - Srećni ljudi ✨️

Red žutog, red crvenog i tako u krug... 😤
i red bottomsa, kako mi sam naziv pesme kaže!

Pa ovo je haos! Jasno mi je bilo da u finalu završavam kao poslednjeplasirani, ali ja sam sa sexy Adelom prošao direktno i kao poslednji u polufinalu i to bez ikakve namere za tako nečim! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Mislim da zaslužujem poseban aplauz za to jer ni to nije lako ostvariti!
Destry me je spasio baš totalne bodovne katastrofe.

Bravo za Dracarysa! 🏆
Pobednička pesma je jako zanimljiva, ali mi se nije izdvojila u ovako jakoj konkurekciji u finalu.
Šta znam, možda je i do moje averzije prema :de: jeziku.

Detektivka je pokidala sa odabirom pesme! Wildflower je fantastično interpretirana pesma. Isto tako i AnavI sa neverovatnom Sofijom.

Dežurni, sve je naravno bilo besprekorno! Bravo opet. :love:

Slazem se za Sofiju. Evo da je ovaj snimak koji je sniman lopatom poslat, kod mene bi sigurno bilo u TOP 10, a mozda i u TOP 5. Koliko mi je ovako uzivo ubedljiva i lako mi proda pesmu. Veliki kontrast.

Par zanimljivih stvari u vezi mog ucestvovanja na FSC-u kada Dezurni organizuje.

Na 281. FSC-u bio sam 11. u prvom polufinalu sa 57 poena kao i sad; zavrsio sam u bottom 5 sa istim brojem poena 82; Dezurnom sam opet udelio 12p i zavrsio je u TOP 10 na LU; Dezurni mi opet udelio nula poena; Dezurni je bio u suprotnom pf-u

Sledeci put kada opet budeo organizovao, znam sta me (nas) sleduje. 🙄 Bar mi je finale zasigurno. :D

308. FSC - Srećni ljudi ✨️
Back