309. FSC - Odyssey of Sounds

Ne bih da kvarim zabavu, ali tek je 6 osoba iz prvog proslo i 6 iz drugog 😅
(od po 9)

Obrisi, pravicemo se da nismo videli 😆

Da, izgleda da je to slučaj, Dežo, meni je to u folderu sve zajedno. :oops: :oops: :oops:

Idemo još ovo što je ostalo... Tačno sam znao da će mi trebati čamac za spasavanje :ROFLMAO:

Da, izgleda da je to slučaj, Dežo, meni je to u folderu sve zajedno. :oops: :oops: :oops:

Idemo još ovo što je ostalo... Tačno sam znao da će mi trebati čamac za spasavanje :ROFLMAO:

Ma nisi ti kriv, sabotira te Galebovski sindikat!

screaming-bird-alarm-clock.webp

To bi bilo to... Nadam se :ROFLMAO:

Kao i uvek, sve odlično osmišljeno ali izvedba neverovatno loša :ROFLMAO:

Kasnije ostale informacije jer obračun će potrajati :ROFLMAO:

Mnogi su opelješeni ali ponajviše po meni Replay, Destry, Ro, Marko, whisky... 😕

Sve je bilo super Gavryyy, bez brige! 🥳👏🏻

Čekala sam da ispoštujem kraj rezultata, a i organizatora, pošto su oni za eliminisane neplanirano otkriveni pre samog završetka. Ajde što sam ja ispala, na to sam i navikla u ovoj godini, ali mislim da ste mi, po prvi put izbacili TOP3 komplet plus mi polufinale i nije bilo nešto pa sam jedva poslagala glasove da imam za šta glasati u eventualnom finalu, ali vidim da ću opet sve ispočetka. Odlični izbori Detektivka i rintintin plus Lignjoslav većinu poena dobi od mene, na nostalgiju. :oops: Drugo nisam slušala, ali od ovog što znam, Alka Vuica je mogla bolje, a i Carlos nije zaslužio da bude poslednji. :/

Imao sam niz od 10 finala zaredom, mislim da mi je to bilo najviše ikad, ali sad je tom nizu došao kraj! Jedva nađoh pjesmu za ovo izdanje, a da mi se sviđa, bio sam čak i kod svih zelen, ali je premali uzorak bio, bit će bolje drugi put 🙏

Moje pf mi je bilo solidno, a i rezultati su dobri, ispali mi niži bodovi 4, 3 i 1 ako dobro vidim

309. FSC - Odyssey of Sounds
Back