309. FSC - Odyssey of Sounds

Da, sad bi mogli afrički deo da obiđemo i eventualno Turska opet. :D

Elem, organizator 310. FSC-a je zeleni.

Ewk-Ny-R8.png

Polovina mojih finala su kod zelenog, dakle 100% učinak. Zato ćemo proveriti da li zeleni baca na mene zaštitni sloj svoje boje ili sam mu toliko prirasla srcu, da emituje zračenje na forumaše da mi proguraju pesmu u finale.
Čekamo taj 310.FSC.

Iz raznoraznih razloga, tek sad pišem ono uobičajeno. Stoletu čestitke na pobedi, Gavranu (ili Galebu?) pohvale na zanimljivoj temi i dobroj organizaciji. Iskreno, malo mi nije legla skroz tema, pa sam se dosta namučila oko potrage, možda nije moralo da se ograniči na pesme bržeg ritma. :ROFLMAO: Šalu na stranu, ok su rezultati, sad gledam, moji poeni su se zanimljivo rasporedili, veliki poeni su mi svi između 6. i 13. mesta, dok sam TOP5 i dno slabije častila. :D Hvala na poenima, posebno zelenom i Lignjoslavu na po 10, Chodi na 8, dracarysu na 7, kao i svima ostalima na sitnijim poenima.

Screenshots: prijave: rintintin, Shum; glasovi-polufinale: Tetsujin, Leo Cezar; glasovi-finale: Lignjoslav, Filhy.

Jednu sitnu grešku sam uočila, menja plasman na 6. i 7. mestu, Angelina i Marco su 6. zbog jednog glasača više, dok je Danae na 7. mestu.

Attachments

Prijava: rintintin

Rintintin prijava.webp

Prijava: Shum

Shum prijava.webp

Glasovi - polufinale: Tetsujin

Tetsujin glasovi I.webp

Glasovi polufinale: Leo Cezar

Leo glasovi I.webp

Glasovi - finale: Lignjoslav

Lignjoslav glasovi f.webp

Glasovi - finale: Filhy