310. FSC - Kako kaže zeleni

Ne valja ovo... Sad sam stvarno ljubomoran na onoga ko je poslao Abora i Tynnu! Ta pesma je bila u mojoj grupi i bila mi je treća opcija, ali sam smatrao da je pesma koju sam poslao znatno bolja. 😤
Ispasti u ovako slaboj konkurenciji pesma drugog polufinala je sramno! Doduše, kakvi su komentari i semafori bili ovde, još sam i dobro prošao. Bolje je da još ne znam koliko mi je poena falilo za prolaz.

Ne kapiram da se pesme koje su poslali Dežurni i Detektivka ispale! 😫😫
Sueco je super zanimljiv (mojih 10 poena), a vi "fuck your therapy you’ll never be okay"!
Nadam se da Nessa nije ispala zbog one kontroverze oko menjanja (lepa pesma).

Ajd što hvališ dežurka i tikvude, ali što ne mene koji ih je ponudio

Da se nadovežem na ove dvije ispale pjesme, baddadan je baddadan i na listi mi je baddadan od kad je posto baddadan. Ali još više me iznenadila čenjenica da je njegovo dežurno veličanstvo odabralo baddadan i poslalo baddadan.

O paukicinom izboru nemam što reći nego da je POS (pis of šit) šit pjesma i toliko je šit da sam je čak jednom bio poslao na fsc, ali ju nisu prihvatili.

Ne vole masa drum n bass nisu spremni na visok bpm

inače Baddadan tolika institucija od pesme da kad na yt pretragu ukucaš "dnb" iskoči kao prvi predlog lol

I ovo bi bilo extra da se pošiljaoc nije posvađao sam sa sobom
Izgleda da Zelenko i dalje smatra da bi pesma od 6 min (koju sam BTW pre par meseci objavila na "Šta slušate danas" te može biti i da si je malo pozajmio? 😊) prošla u finale pored živog Baddadana? 😂

Ovo nije prihvatio jer nije "original" a original pesme ne postoji na tubetu.

Zbog nerazumevanja organizatora da Creeds Push up postoji u milion verzija i da je ova gore isto legitimna (a i za dva minuta kraća) sam odustala od učešća što je bila pravilna odluka,
bez drame već iz zdravog razuma.

Ni to što sam htela da pošaljem verovatno ne bi videlo finale jer ste izbacili Baddadan što i dalje ne mogu da verujem🥺

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back