310. FSC - Kako kaže zeleni

11) Klavdia - Holy water - ubačena da u potpuni spisak, uopće mi se ne sviđa

12) Stoja - ne treba previše govoriti o Stoji <3

13) Nicolas Julien - Sucker - himna mog života uz POS (koji je ispao u pf)

14) Dystopia - ima dobar refren i spotify isječak

15) Baby Lasagna - sviđa mi se njegova vizija metala koju je pokazao kroz ovu pjesmu

16) THE HU - ne kontam zašto je ovako nisko, meni se jako sviđa taj mongoloidni rock

17) Dragana Mirković - Pitaju me u mom kraju najjača stvar ikad

18) Severina - ubačena da upotpuni spisak i eto sory stole

Hvala svima na glasovima za bbno$, stvarno sam poslao pesmu radi fore, nije nešto što slušam generalno, ali eto... vožnjica i na kraju top 5, stvarno se nisam nado. :ROFLMAO:

Moja prva jubilarna pobeda . Nisam ovo uopšte očekivao. Nadao sam se plasmanu u top 10 , ali ovo je stvarno neočekivano. Hvala svima koji su glasali , rumunski etno je ipak dopreo do mnogih . Stvarno sam srećan, hvala svima :D !!!
Svaka čast i Zelenom , na sjajnoj organizaciji i vrhunskom animiranju od početka do samog kraja !

Cestitke @igorrogiESCfan . Prva pobeda? Drago mi je sto mi se pesma dopada. 👍😊
Cestitke @zeleni na temi i plasmanu. Da nisi direkt finalista, ne bi bio sad na LU.

A cestitam i sebi na LU i da se zahvalim zelenom sto mi je omogucio to. Jer ocigledno ne mogu sam.

Jos jednom hvala svima koji su udelili poene i omogucili TOP 10.🥰

Čestitke Igoru na pobjedi, 12 bez prevelikog razmišljanja, zasluženo! 👏

Čestitke zelenom na organizaciji 🙏

Meni spisak koji sam dobio nikako nije legao, svidjele su mi se možda 3 pjesme, Klavdia mi bila nekako najviše za slanje, fina baladica, ali sumnjam da bi ju poslao ovako sam od sebe

Cestitke @igorrogiESCfan . Prva pobeda? Drago mi je sto mi se pesma dopada. 👍😊
Cestitke @zeleni na temi i plasmanu. Da nisi direkt finalista, ne bi bio sad na LU.

A cestitam i sebi na LU i da se zahvalim zelenom sto mi je omogucio to. Jer ocigledno ne mogu sam.

Jos jednom hvala svima koji su udelili poene i omogucili TOP 10.🥰

To mi je zaoravo fascinantno. Od btm 5 u pf do upisa na LU (btw, ove godine svemirdno je 2 puta zavrsio na LU i to sa Linkin Parkom čiji novi album i pevaljka kidaju)

Tabele postavim malo kasnije, imam nekih obaveza trenutno, a i neko se zajebavao umjesto da je upisivao vremena glasanja u tabelu kad je trebalo

Čestitke pobedniku @igorrogiESCfan. Pesma je imala pobednički vibe, pa je malo bodova dobila i od mene.

Hvala @zelenom i njegovoj galaksiji što nas štiti. Birao moje pesme on ili njegove ja, završim u finalu i pomeram se od pretposlednjeg mesta. Mongolski metal je pokupio neočekivano mnogo bodova i to ne malih i ja sam zadovoljna. Zahvaljujem svima koji su me doveli do 79 bodova u finalu . Da se zna da sam kod @zelenog slala i prolazila u finale sa turskom alternativom, angolskim hiphopom, mongolskim metalom. Pa sad recite da ne uživam zaštitu Svemirdona.

Pošto mi je vratio prijavu jer sam je predala 12 minuta pre zvaničnog početka prijavljivanja, ne znam da li je još neko hteo konjušare, ali sa spiska koji sam dobila bolje su se plasirale Stoja i Klavdia.

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back