Čestitke Igoru još jednom na pobedi, za organizatora ovaj put baš i ne mogu da kažem isto, tj da ga pohvalim, ali Bože moj. O rezultatima ne bih, pošto nisam ni slušala pesme.
Screenshotovi: prijave: Stole, creature; glasovi u polufinalu: EvroBosna, Aleksa49, glasovi u finalu: dracarys, Detektivka.
Ustanovila sam i potencijalno kršenje TOP3 pravila kod Lelekovca, mada pretpostavljam da je to posledica pogrešno upisanih polufinalnih glasova.
Evo pregledane tabele. Na kraju kolateralna žrtva ispao je @Pokahontas čija je Taylor Swift završila na osmom mjestu u drugom polufinalu. Do grešeke je došlo negdje kod glasova Lelekovca i Djoleta, ne znam ni ja kako ni zašto, vjerojatno jer su bili jedan pored drugog pa su se bodovi smiksali. Stoja je svakako trebala u finale, dok je umjesto Lazanje trebala Tejlor. Dolje je ispravna tablica, pobjednik je isti, samo je u drugom polufinalu došlo do promjena. Sori poki
Što se tiče glasanja Lelekovca, sve je u redu, nije prekršeno ništa samo je krivo bilo upisano.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.