311 FSC. - Gen X vs Millenials vs Gen Z

fsc baner.webp

Dragi forumaši evo još jednog izdanja u mojoj organizaciji.

Ovog puta ćemo imati pravi sudar generacija. Vaš zadatak je da pošaljete izvođača iz jedne od ove 3 generacije koje vidite na baneru. Na baneru imate i godišta – 1965-1980 (Gen X), 1981-1996 (Milenijalci) i 1997-2012 (Gen Z).

Kada budete poslali 17 izvođača za jednu grupu ta grupa se zaključava i ja ću to javno u temi objaviti kako bi ste znali.

Jedno bitno pravilo je da možete slati bendove ili duete samo je važno da ako ih šaljete onda imate i dokaz da su svi članovi benda ili dueta ili grupe, ista generacija. Ako nemate dokaz za tako nešto, neću prihvatati vaše prijavu.

U slučaju da pošaljete izvođača/cu koji je imao/la saradnju sa nekim DJ-om a da taj DJ nije pevao nego je samo tu u spotu ili je potpisan na youtubeu, njegovu generaciju ne računamo već ću gledati samo godište izvođača/ce.

Takođe se ne smeju slati pobednici prethodnih fscova. Sve ostalo je dozvoljeno.

Sva ostala pravila koja inače važe na fscu važe i sada, dakle nema pesmi sa nacionalnih finala i sa evrovizije.

Spisak pesama

Rok za prijave: 07/09/2026 - od 14:00 do 12/09/2026 14:00.

Last edited:
Zašto bi kada su GenX izvođači najbolji?
Pa da sam tražio da pesme budu iz tog perioda neki koji ne vole taj period ili prosto ne slušaju pesme iz tog perioda se možda ne bi najbolje snašli i ako je i meni lično taj period jedan od najboljih što se muzike tiče opet ne razmišljaju svi isto kao i ja :D

Zauvek "omiljena".

Najjače je što ja nisam imala pojma za ovu verziju. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Tek mi Leo reče baš za vreme prijava za 200. FSC ako se ne varam, a desilo mi se da je forumaš, koji očigledno podjednako nije obavešten kao ja, prijavio Marajinu originalnu verziju. Sećam se da sam se nešto raspravljala plus još nisam odmah ni našla baš pesmu, već neku kao audiciju sa Idola. Isti slučaj je i za Despacito, učestvovala je u nekoj žnj verziji, mada to baš i ne odobravam, dotični je i napisao da je sa namerom poslao to da se ne bi mogao slati original. :/

Molim vas da obratite pažnju kada šaljete prijavu da li je taj izvođač ranije pobeđivao na FSCU pošto sam i to stavio u pravilnik kao jedinu da kažem restrikciju u inače slobodnijoj temi.

Kad je Despacito u pitanju, neka, bolje. :D

Pa dobro, ali meni je ovo glup razlog da se blokira slanje pesme. Neka pusti da je neko pošalje, pa nek forumaši ocene kako misle da treba. Kao recimo Bailando što je bila 7. tek, a ja mislila da će se boriti za vrh.

Osećaj slobodne teme na ovom izdanju

Happy Astral Projection GIF by Trippyogi

Doslovno

Sve vaše prijave sam proverio i zapisao koje su bile do sad. Ne smem po pravilima da otkrivam koliko vas ima prijavljenih ali mogu da kažem da je Gen Z za sad najbliža broju 17.

Dok traju prijave možemo se malo zabaviti i slati izvođače koje smo ranije na FSC slali mi ili neko drugi a da pripadaju ovim generacijama.

Evo primeri za mene:

Gen X

Millenial

Gen Z

311 FSC. - Gen X vs Millenials vs Gen Z
Back