312.FSC - The Traitors 🗡

Posle neplanirane pauze prošlog izdanja, sada se vraćamo u Dežurnu republiku! Nadamo se što više zelenih semafora!

Prezanimjiva tema i koncept, ova igrica je pravo zlato, presmešno je čitati ove prepirke 😄

Dok se ostali raspravljaju za stolom, Detektivka i Gavran kuju koga sledećeg da ubiju! #TraitorsNarodPita

@Pokahontas - Ono kad te i publika napada.

Black And White Love GIF
Molim, nobody. Pa, izmislilo je čovečanstvo još štitova koje ćemo mi da prosledimo Pokiju.
45479-6e7599894f916d438dea4812d6acf3eb.gif

Destry , tebi ne treba, vidim po avataru da si se zaštitio. A, nije da nisi ugrožen.
Krič, samo da te obavestim dasi mi lajkovala pesmu, što ti je meta na čelu. Pošto se još ne zna da li ćeš je bodovati jer se ne zna da li smo u istom PF, možda se i spaseš.

Gavranov i Destrijev lajk ne računam. Sve pesme su lajkovali. Baš da vidim da li će staviti semafore.

Molim, nobody. Pa, izmislilo je čovečanstvo još štitova koje ćemo mi da prosledimo Pokiju.
45479-6e7599894f916d438dea4812d6acf3eb.gif

Destry , tebi ne treba, vidim po avataru da si se zaštitio. A, nije da nisi ugrožen.
Krič, samo da te obavestim dasi mi lajkovala pesmu, što ti je meta na čelu. Pošto se još ne zna da li ćeš je bodovati jer se ne zna da li smo u istom PF, možda se i spaseš.

Gavranov i Destrijev lajk ne računam. Sve pesme su lajkovali. Baš da vidim da li će staviti semafore.

Lajkovala sam neke i nasumično da podržim Dežov rad, nemoj se oslanjati na to xD ali bilo bi čudno da ti ne udelim poene, istorija je na našoj strani!

Lajkom podržavam trud učesnika i organizatora teme. Isti tretman sleduje i tebe za onu davno obećanu FSC temu. Tek na semaforu budu prvi znaci sviđanja. Naravno, ako ih bude. 🤔

312.FSC - The Traitors 🗡
Back