312.FSC - The Traitors 🗡

Konacno LU, ocekujte posle Riska kletve sa tagovima pojedinaca, da ne kazem vecine, sramota i za Ortodox i za Lavinu, a posebno sto je na kraju opet pobedio mehdiokrit. Dokle vise...
Orthodox.

Bravo Tetsujine na pobedi! 🏆 Meni je pesma OK, ali ništa specijalno.
Video sam da su ljudi na Slušanju bili uglavnom oduševljeni, tako da je prvo mesto krajnja realnost.

Bravo Dežurni na još jednoj kompletno sjajnoj organizaciji (kao i uvek) 👏 i mene jesi naterao da gledam ovaj program tako da nisam propustio nijednu epizodu do sada. 😁

Pošto mi je na kraju falio bod za LU, ponadao sam se da je možda nešto loše upisano, ali pošto je Dežurni organizator, nemam tu čemu da se nadam. 😂
Nadam se samo da budem srećniji naredni put.

Hvala Gavranu na 12! 😍
Zatim hvala Tinteu i Rou na 10, Detektivki, Aleksi, Arsenicu i Stefixu na 8 poena, te Ivani i Tetsujinu na 7, kao i ostalima na nižim poenima. 🙂

Finale je bilo odlično, kao i neke eleminisane polufinalne pesme. Jaka konkurencija! 🙏

Замало дадох поен побједничкој, извисила на крају.
Честитке Тетсујину на побједи, честитке Дежурном на организовању!

Čestitke pobedinku na jubilarnoj 10. pobedi! Čestitke i organizatoru na organizaciji koja je na najvišem mogućem nivou (da ne kažem da smo navikli) i na motivaciji (pa i razjašnjenju) da gledam naš Traitors 😍

Hvala svima koji su glasali za Lunikk i za mesto na LU (možda drugo ove godine)

Moj predlog je da bi @Gavran potvrdio svoj indetitet i skinuo konstantene sumnje na Galeba koji se stalno provlače uzme predstojeću organizaciju u svoje ruke i skine ljagu sa svog imena, jednom zauvek! 😅

crow GIF

Mslm da ću pauzirati FSC, smara me da plebs ponižava ovako brutalno pesmetine koje bivaju. Izgubio sam kontakt sa rajom, mislim da sam previše gotivan za forum.

Čestitke Tetsujin i Dež na orgiji, bravo Igorrogi na pesmi odličan si 👏

Moj predlog je da bi @Gavran potvrdio svoj indetitet i skinuo konstantene sumnje na Galeba koji se stalno provlače uzme predstojeću organizaciju u svoje ruke i skine ljagu sa svog imena, jednom zauvek! 😅

crow GIF

312. - Raven in disguise

Šaljite pesme koje vas šalju kroz metamorfozu 🤣🤣🤣

Mojih top 2 u vaših top 2. Uvek sam znao prepoznat kvalitetu! Čestitke pobedniku, sasvim zasluženo! 🤗 Čestitke Endragi na 2. mestu, apsolutno zasluženo. 🤗
Hvala organizatoru na odličnoj organizaciji :love: , nisam ispratio side questove ali delovalo je da se ludo zabavljate.
Hvala na tome što si animirao masu, zaslužili su! 🤗
Hvala svima i za poene za Relju, lepo i skromno. 🤗

Chestitke tetsiju, baš je zvučala pobednički pesmica.

Dežurni, izdanje fantazija iako ništa nisam razumeo šta ste pisali po celi dan ovde ali to je do mene, a ne do vas xD

Što se tiče mene, Na kraj pameti mi nije palo da bi Rat City mogao ovako visoko, baš sam pozitivno iznenađen. Hvala svima na poenima, nikad mi se nije desilo da semafori budu osrednji, a da dobro prođem na kraju. :coffee:

312.FSC - The Traitors 🗡
Back