creature
Ekspert
Zato što sam žena, takve smo miPitanje, zašto si ti odjednom toliko napadna ?
Zato što sam žena, takve smo miPitanje, zašto si ti odjednom toliko napadna ?
Nismo stigli ni da se naspavamo, a vec smo došli do faze linča.
Lako je tebi, niko ne zna kog je pola gavran kad ga vidi![]()
Stvaranje magle![]()
Zato što sam žena, takve smo mi
Prijavila sam post
U prvoj britanskoj sezoni su prvu izglasili zenu koja nije podigla casu, a nije podigla casu jer nije imala rukuNismo stigli ni da se naspavamo, a vec smo došli do faze linča.
Volela bih da je dežurni išao u tom smeru da bira ženu kao zaverenika, za jednu provereno znam da nije,možete da me optužite da sam nervozno podigla čašu vode, ali pošto nismo došli ni do tog dela, ne znam za šta da se uhvatim.
Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovorU prvoj britanskoj sezoni su prvu izglasili zenu koja nije podigla casu, a nije podigla casu jer nije imala ruku
Moja poenta je da mi je argument validan i ako vidim da je to neke ovde poprilično iznerviralo. Ako ljudi žele da me izglasaju ja to apsolutno podržavam jer ovo nije koncept mafije gde kad nekog izglasaš ne znaš da li je stvarno bio zao ili dobar. Ovde odmah saznajete ko sam. Iskoristite to, vidite da sam odan i onda možete da razmišljate u pravcu - ko je kako reagovao na mene i imaćete svakako više informacija nego što ih imamo danas.Plot twist - I Kricr i Destry su zaverenici i ovo rade ili jer oce sami da pobede ili su se dogovorili da jedan padne na mac za drugog.