312.FSC - The Traitors 🗡

Ček, zašto je nemoguće da ste ti i/ili Gavran?
Nisam rekao je da je nemoguće da smo ja ili Gavran. Rekao sam da je nemoguće da smo obojica zaverenici. Jer je od starra bilo dvoje plus regrutovan. Dvoje smo izbacili. Ostaje regrutovani ili OG. A ako je jedan od nas dvojice onda je verovatno taj jedan od nas dvojice bio regrutovan a ne OG zaverenik. Ako vidiš kako smo glasali. Do sada je Gavran glasao samo za Marka a ja za Filhija pa Marka.

Da je Gavranu stalo do Gavrana kao što je tebi stalo do Gavrana, gde bi Gavranu kraj bio. xD Dežana Gavrilović nije otkrila da li imamo novog regrutovanog tho, tako da bez problema i dalje možemo da imamo 2 zaverenika.

Da je Gavranu stalo do Gavrana kao što je tebi stalo do Gavrana, gde bi Gavranu kraj bio. xD Dežana Gavrilović nije otkrila da li imamo novog regrutovanog tho, tako da bez problema i dalje možemo da imamo 2 zaverenika.

Iz svega si izvukla da mi je stalo do Gavrana? Nisam rekao da nije zaverenik samo manje sumnjam u njega zbog toga što je oba puta glasao za Marka. Ima smisla zar ne? Zašto si ti toliko sigurna da smo mi zli a Poki se OVAKO ponaša je meni van smisla.

Možemo ako je botbona zaverenik. Samo tako. Ja bar mislim da nije rekao da je došlo do nove regrutacije već je samo pitanje da li je botbona kad je ušla u igru ušla kao zaverenik ili odana?

Ovog puta nećemo deliti tu info, NEK PARANOJA RADI NA MAX, da li je neko nov regrutovan u međuvremenu, da li ipak nije, da li je možda novi igrač dobio tu ulogu sada ili ne... sve je na vama da otkrijete! 😌⚔️ niste ni vi za bacanje čim ste oba puta izbacili Zaverenika! ⚔️
⚔️🚦

Ali Botbona i dalje može biti odana ili zaverenik? Znam da si za nju specifično rekao da nećemo znati da li ulazi u igru kao odana ili zaverenik?

Daa, u suštini postoje 3 opcije: 1. nije regrutovan novi zaverenik (ni od starih igrača niti nova botbona), 2. regrutovan je neki stari učesnik, 3. regrutovana je botbona (osim ako je od starta bila zaverenik?)
👀 🤔 ⚔️

Daa, u suštini postoje 3 opcije: 1. nije regrutovan novi zaverenik (ni od starih igrača niti nova botbona), 2. regrutovan je neki stari učesnik, 3. regrutovana je botbona (osim ako je od starta bila zaverenik?)
👀 🤔 ⚔️
viki-miljkovic-zvezde-granda.gif

312.FSC - The Traitors 🗡
Back