312.FSC - The Traitors 🗡

Taman sve obojim i da pošaljem, pojavi se new post i Gavran je objavio.
Ajde da dam sat ipo vremena, taman kao .. ubaca mi se Destri :cry: .. ne čekam narednih sat ipo ponovo :LOL:

Mesmerizing Red And Blue GIF by xponentialdesign

🔵
1. Nanul – Au - Meni je ovo super otvaranje, refren vozi i radi svoje.
2. iliona - Si tu m'aimes demain - Pa lepo je i nenametljivo, to mi se i sviđa ovde. Radi posao.
3. Snežana Savić - Tri poljupca - Sva dešavanja oko ove pesme po strani - sama pesma je okej, ali ništa posebno. Ona realno ima jednu pesmu (Topolska 18) i to je to od nje.
4. Almost monday - Better late than never - Da, sam vajb mi se dopada, jako pozitivno i atmosferično. Lepo se osećam.
5. Frances - Don't worry about me - Sam početak, kad peva bez muzike, odmah hvata.
6. Kasabian - Nothing better than this -Zanimljivo, ima nekog šarma.
7. Bonaparte - Melody X – Kao da mi je sve ovo poznato, i pesma i ovaj spot. U komentarima i vidim da je iz serije Dark, jesam je sigurno i ja tražio nekada ali je nisam stavio na listu. Okej je, ali nije me skroz uvukla.
8. Jungle - Keep moving - Spot je lep, pesma vesela. U principu ne fali joj ništa, a kao i da fali nešto, ne znam.
9. Relja – Supernova - Da mi je neko rekao da će mi Relja u 2026. biti dva puta zanimljiv, ne bih mu verovao xD
10. Dami Im - Proud of me - Nije me uvukla. Sve je to kvalitetno i super, nije mi bilo dosadno, ali nije mi ni vau.
11. Rat City - Rather be - Spot da, pesma onako.
12. Alexia - Una caldă, una rece - Hmmm... Kod zelenog na jednom izdanju je imala jednu od najboljih pesama tada, ali ovde se ništa se ne dešava.
13. Stefania – Bliksem – Go Stefi, GO! .. Pa vozi.
14. Orthodox Celts - Star of the county down - Znamo, volimo, podržavamo.
15. Zalia – Tylko kochaj mnie – Fino je, ima neki slatko setan vajb, kao i Iliona.
16. CRO - Einmal um die welt - Pa onako. Plus za nemački i to što je veselo.
17. Ashe - Stop the wedding! - ABBA vajb je odličan plus, interesantno.
18. Ambre - J'laisse parler - Boja glasa odlična, ali nije me nešto ubedila pesmom.
19. Olivia Dean - Man I need - Pa lep vajb, pesma je na mestu.
20. Father of peace - The chaos - Jao, konačno da i oni dođu! Očekivao sam da će pre Enemy ili Persian da se pojave, ali sve u svemu sve pohvale za izbor.

🔴
1. Lavina - Fall apart - Standardno dobri, drži pažnju i sve je korektno.
2. Natacha Atlas – Gafsa - Previše neke patetike koja me uopšte nije uhvatila.
3. Papa Roach - Even if it kills me - Lepo je videti da i dalje postoje, pesma je lepa.
4. London Grammar - Hell to the liars - Interesantno. Drugi deo pesme je ono gde me uhvati.
5. Filter - Hey man, nice shot - Da, ovo sve prija.
6. Chandler Leighton - Pretty girl I’ll make you famous - Teško mi je da definišem utisak. Lepo se uklopila u zadatak, ali me nešto i nije uvukla.
7. Decessus - Dark flames - Previše mi je deračina za moj ukus.
8. Mirabelle Rose – Siren – Dopada mi se i ideja i priča, kao paket odlično.
9. Fontaines D.C. – Marianne - Mhmm... Pa ne znam ni šta da kažem xD Okej je, prija mi.
10. Lisa – SaWaDiKa - Vala odlično je odradila. Na ovakve pesme sam uvek u fazonu „wtf ne“, ali ovo je odlično i baš je dobro razdrmala sve.
11. Unroyal - Don't play nice - Može. Fino je i okej. Nije vau ali je skroz korektno. Dobar ritam za opuštanje.
12. Tinashe – Melatonin - ? .. Sve ono što sam rekao za Lisu, ovde mi je skroz obrnuto. Uopšte me ne radi.
13. Ren - Violet's tale – Originalno. Nešto netipično i drugačije, sviđa mi se i to baš. Dobro je odrađeno.
14. Solence - Monsters in my head - Odlično. To je ta reč i to je to bukvalno xD
15. Ruelle - War of hearts - Lepo je, ima neke magije ovde.
16. Angèle - Dis-le - I ovo je odlično, sve mi se poklopilo. Mračno, a tera te na igru i đuskanje.
17. Serena x Giulie – Blestem – Lepo je i okej, ali druge stvari mi se više izdvajaju ovde pa mi pre skrenu pažnju.
18. Miia - I can tell a lie - Hmmm... Nemam pojma šta da mislim o pesmi i svemu.
19. Lunikk – Miniskirt - Ne znam, isto kao i prethodna, prilično ravan utisak.
20. Alexandra Căpitănescu & Majii – Tare - Nisam fan ni njene evrovizijske pesme, a ovog Majiia je MilanB slao sa baš moćnom duetskom pesmom .. Ova je dosta slabija od te obe.

@botbona @creature @Destry94 @Detektivka @GavranESC @Ro97

Nažalost, još jedna Odana osoba iz igre je "ubijena" od strane Zaverenika i neće moći nastaviti svoje učešće!
A to je:

1000109143.webp

Ukoliko želiš, možeš se obratiti svojim (bivšim) saigračima! 🥹⚔️

Preostalim igračima koji su u životu, čestitke na ulasku u top5! 👏🏻 Večeras od 23h pa ujutru do 11h vas čeka ponovno glasanje gde ćete imati priliku da izglasate osobu koju ne smatrate Odanom! Dobro razmislite o svemu i budite pametni! Srećno! 🍀⚔️

@botbona vrati se u igru!
Neću, ne znate da se zezate. Niko sinoć nije došao na Pre Party. Baš smo se lepo zabavljali Poky i ja i to nas je oboje koštalo. Gavran gledao sa strane i shvatio sve što je trebalo da shvati, a shvatila sam i ja, a zaverenici su shvatili da sam shvatila.

Ali, ono o pesmama je tačno. zaista najviše slušam Tocotronic (dobra pred spavanje) i Otavu Jo.
"Haos radi" sa tvog FSC je pesma nad pesmama koja objašnjava haos koji se sinoć desio. Zato sam Pokiju poslala pesmu Ade sa njegovog koja se zove to je "sve što treba da znaš". Ali, njega je samo interesevalo da li je bot ili bona. I tad sam shavtila da je odan i maske radi pustila dve pesme koje zaista mnogo puštam, uz komentar da Gavrana razmišljam da pošaljem u botove. Gavran lajkovao, pa sam pomislila da je zadovoljan što mislim da je odan. I zato ga nisam glasala. Glasala sam u pola 3 ujutro.

Zaverenici su shvatili onaj stih iz Haos radi "Budala jesi, ako čekaš da se desi". I nisu bili budale.

Ja sam se lepo zabavljala, a Dežurni ako hoće neka vam napiše zašto je mene pozvao. Mislim da je zadovoljan kako sam ispunila svoju ulogu.
Super sam prošla i još bi veća zabava bila da mi je Poky presudio.

U 21h organizujemo Slušanje 1.polufinala 🎧🎧🎧
Ako je neko zainteresovan a nije dobio link za sobu u poruci neka se javi (iz mere predostrožnosti zbog upada sa strane moramo ovako, a slao sam ljudima koji su glasali u anketi plus ljudima koji su često na Slušanjima) ✌🏻

Trenutno mi je rebus kako da završim Pre Party . Da nije ovog slušanja onda bih u komadu pustila one pesme od Ro, Gavrana i Destrija koje nisam.
Do ne počne preslušavanje kod Dežurnog malo mog Pre Partija.

Pošto sam od Destrija i Gavrana predstavila bar jednu pesmu onda je red da pustim i jednu jedinu koju sam imala na FSC kod Ro. A i Ro me je čitao kao otvorenu knjigu i najbolje procenjivao. Pošto mi psiholozi procenjujemo, onda mi je bilo logično da na jedan FSC pošaljem i pesmu sa dijagnozom.
Odmah sam znala da ne prolazi, ali dobila je i 12 dobila i opet od Bebija

Interesantno ni kod jedne žene nisam učestvovala na FSC.

Trenutno mi je rebus kako da završim Pre Party . Da nije ovog slušanja onda bih u komadu pustila one pesme od Ro, Gavrana i Destrija koje nisam.
Do ne počne preslušavanje kod Dežurnog malo mog Pre Partija.

Pošto sam od Destrija i Gavrana predstavila bar jednu pesmu onda je red da pustim i jednu jedinu koju sam imala na FSC kod Ro. A i Ro me je čitao kao otvorenu knjigu i najbolje procenjivao. Pošto mi psiholozi procenjujemo, onda mi je bilo logično da na jedan FSC pošaljem i pesmu sa dijagnozom.
Odmah sam znala da ne prolazi, ali dobila je i 12 dobila i opet od Bebija

Interesantno ni kod jedne žene nisam učestvovala na FSC.
Odlična pjesma! Baš sam navijao da prođe i žao mi je bilo što je ispala i što sam bio suprotno pf pa nisam mogao dat bodove

Sad me ta pjesma podsjetila na jedan glupi "dad jokes" vic:

- Kako se zove žena koja vodi psa u dječjim kolicima?
- Pas mater 😭

Moj prvi FSC semafor.

1. Nanul - Au

2. iliona - Si tu m'aimes demain

3. Snežana Savić - Tri poljupca

4. Almost monday - Better late than never

5. Frances - Don't worry about me

6. Kasabian - Nothing better than this

7. Bonaparte - Melody X

8. Jungle - Keep moving

9. Relja - Supernova

10. Dami Im - Proud of me

11. Rat City - Rather be

12. Alexia - Una caldă, una rece

13. Stefania - Bliksem

14. Orthodox Celts - Star of the county down

15. Zalia – Tylko kochaj mnie

16. CRO - Einmal um die welt

17. Ashe - Stop the wedding!

18. Ambre - J'laisse parler

19. Olivia Dean - Man I need

20. Father of peace - The chaos

Bolje polufinale nego što sam očekivao iskreno.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back