RoKakvi su vam utisci?![]()
Zato su je i izbacili. Osobu koja je sumnjiva od starta (ja) želiš što duže u igri jer onome iz ovog klana ko je odan neće biti problem da glasa za mene, a za Detektivku bi se možda zamislio jer nije sumnjiva.Od svih takmičara Detektivka mi je bila najmanje sumnjiva i da sam ostala duže poslednju bih je izglasala.
Priča koju želim je - Marko glasa za Roa, a zatim ga regrutuje (IQ 200, jel može? xD). A onda Ro Destrija ili ga ne regrutuje ali ga samo tako dobro maže, to bi bilo kul.Romi je utisak jer se sve vreme negde vešto provlači i stoji ispod radara.
Pa ja te nemam šta mazat, nisam te nikad tjerao na ništa, glasaš kako ti želiš svaki krug, ja sam glasao sad za Detektivku jer mi je ovo izbacivanje botbone bilo čudno i za Detektivku nisam dosad nikad posumnjao, a pošto sam s Destrijem uspješno izbacivao zavjerenike u početku bili smo u fazonu aj da zajedno opet glasamo i vidimo da nije možda Detektivka, zašto bi ja onako rano u igri izbacivao zavjerenike da sam zavjerenik i sebi ugrozio poziciju? Realno nisam morao za njih glasat uopćeZnao sam da ću biti jedan od nerešenih, ali očekivao sam Krič jer je tako i najavila da će biti.
Ja sam glasao za Roa kako bismo pokrenuli temu "mazanja". Krič, navodno odana, kaže da mene mažu Ro i Destry. Ja znam 100 % da sam odan, Destry je odavno ponudio proveru.
![]()
Ovo mi sad zvuči kao da se zavjerenici nisu znali međusobno na početku igre, da sam zavjerenik ti ovo ne bi sad napisao javnoRomi je utisak jer se sve vreme negde vešto provlači i stoji ispod radara.
Niko ga ne pominje i ne sumnja u njega, a on uglavnom mudro ćuti i profitira od toga...![]()
Može biti još 1 ili 2@Dežurni Može potvrda da nakon ulaska botbone ne znamo da li je bilo novih regrutacija, tj. da li je moguće da sada u igri imamo više od jednog trejtora?
Tenks, ali neće se izbaciti zaverenik xD Uskoro saznajemo ko će da podeli tu kartu za bazen.Može biti još 1 ili 2
Ako se noćas izbaci Zaverenik, saznaćete da li je kraj ili ne jer bi eventualno bilo 2:1 za Odane (još jedno glasanje) ili 3:0 za Odane (pobeda Odanih ako je samo 1 zaverenik u igri sada), ako se izbaci Odani to znači da je ili 2:1 za Zaverenike (njihova pobeda) ili 2:1 za Odane (još jedno glasanje bi sledovalo)🍽
Kako 2 ako sam dobro ispratio tvoja pravila igre? Rekao si na startu da ih ima dvoje ? Onda je jedan regrutovan kad smo izbacili Filhija pa je izbačen Marko i ostao taj regrutovan. Ušla je Botbona u igru i rekao si da ona može biti zaverenik ili odana ali je ubijena dakle odana je. I nakon Markovog izbacivanja si rekao da nećemo znati da li se regrutacija još jedna dogodila ili ne? Znači ukupno je moglo da ih bude 4? Ne razumem baš tvoj koncept igre.Može biti još 1 ili 2
Ako se noćas izbaci Zaverenik, saznaćete da li je kraj ili ne jer bi eventualno bilo 2:1 za Odane (još jedno glasanje) ili 3:0 za Odane (pobeda Odanih ako je samo 1 zaverenik u igri sada), ako se izbaci Odani to znači da je ili 2:1 za Zaverenike (njihova pobeda) ili 2:1 za Odane (još jedno glasanje bi sledovalo)🍽
DežurnaProduction je otkupila tursku licencu!Ne razumem baš tvoj koncept igre.
Tako je, možda je u tom momentu neko nov regrutovan a možda ne, tu info nismo otkriliI nakon Markovog izbacivanja si rekao da nećemo znati da li se regrutacija još jedna dogodila ili ne?