312.FSC - The Traitors 🗡

Hahaha proradilo je opet, upadajte!

Edit: evo gotovo i 2.pf do kraja! 🎧🥳

Nastavite da slušate i ne zaboravite da glasate na vreme! Rok se bliži kraju! ⚔️🙏🏻🎶

Last edited:
Zabagovao mi W2g pred kraj pa sam poslednje dve preslušao na yt. Evo mojih semafora i za ovo pf.

1. Lavina - Fall apart
2. Natacha Atlas - Gafsa
3. Papa Roach - Even if it kills me

4. London Grammar - Hell to the liars
5. Filter - Hey man, nice shot

6. Chandler Leighton - Pretty girl I’ll make you famous
7. Decessus - Dark flames

8. Mirabelle Rose - Siren
9. Fontaines D.C. - Marianne

10. Lisa - SaWaDiKa
11. Unroyal - Don't play nice
12. Tinashe - Melatonin
13. Ren - Violet's tale

14. Solence - Monsters in my head
15. Ruelle - War of hearts

16. Angèle - Dis-le
17. Serena x Giulie - Blestem
18. Miia - I can tell a lie
19. Lunikk - Miniskirt
20. Alexandra Căpitănescu & Majii - Tare

Znači, sutra za doručak francuski kroasani, iberijska šunka, švajcarski sirevi, prepeličja jaja i

pro_v_1010261.jpg

Ko će biti ponosni vlasnik virtuelne karte za bazen znam koliko i ime svoje prve pesme na FSC i svog prvog pretposlednjeg mesta u polufinalu. Prva igra na FSC zaslužuje i prvu pesmu sa FSC koji se zvao Prvi mačići se u vodu bacaju.
Drago mi je ako je nekom bilo lepo na prepartiju, a kome nije, obećavam, ova je poslednja.

Dobro došli na svečani ručak! 🍽 ⚔️

View attachment 47047

@botbona @creature @Detektivka @Destry94 @GavranESC @Pokahontas @Ro97

Konačno imamo osobu koja je napustila igricu pod sumnjom da je Zaverenik a kojoj ste ukazali najmanje poverenja! Ta osoba je:

Ovako su izgledali vaši glasovi:

3 glasa je dobio izbačeni igrač
2
glasa je dobio GavranESC
1 glas je dobio Destry94
1 glas je dobila creature

Destry94 --> za Pokahontasa
botbona --> za creature
Ro97 --> za Pokahontasa
GavranESC --> za Pokahontasa
creature --> za GavranaESC
Detektivka --> za GavranaESC
Pokahontas --> za Destrija94

ukoliko želiš možeš se poslednji put obratiti svojim (bivšim) saigračima!

A ono što vas sve zanima, da li je izbačeni bio Zaverenik ili Odani sledi da otkrijemo --> bio je
ODANI

Kakvi su vam utisci? ⚔️
Za ovim ručkom je filbi bio poslužen! Ali vi niste bili dovoljno gladni očigledno ccc 🐦‍⬛ @GavranESC

Dobro došli na svečani (do)ručak!

@creature @Destry94 @GavranESC @Ro97

1000109341.webp

Konačno imamo osobu koja je napustila igricu pod sumnjom da je Zaverenik a kojoj ste ukazali najmanje poverenja! Ta osoba je:

Ovako su izgledali vaši glasovi:

3 glasa je dobio izbačeni igrač
1 glas je dobila creature

Ro97 --> za creature
creature --> za Roa97
Destry94 --> za Roa97
GavranESC --> za Roa97

A sada, slično kao i u pravom TheTraitors, nećemo odmah otkriti da li je izbačeni igrač bio Zaverenik ili Odani, odnosno da li među vama i dalje ima neki Zaverenik, već sledi pitanje za preostale finaliste:
@creature @Destry94 @GavranESC

Da li želite da se igra sada završi jer mislite da ste preostali svi Odani, ili želite još jedno glasanje da izbacite jednu osobu ukoliko sumnjate da je među vama još jedan Zaverenik preostao?

Ukoliko sada završite igru i ispostavi se da među vama više nema Zaverenika, to bi značilo da ste vas troje pobednici ove igre!

Ukoliko se ispostavi da je među vama ipak preostao još jedan Zaverenik, to znači da on/ona pobeđuje u ovoj igri!

Napišite vaš odgovor i mišljenje ovde na temi javno! ⚔️

Pa lakše bi bilo odgovoriti na ovo da znamo šta je Ro bio ali pošto ne znamo onda je teže.

Ako je Ro zaverenik onda mislim da među nama više nema zaverenika a ako nije zaverenik onda logično ima među nama još jednog.

Pomaže i činjenica da nije bilo izjednačeno. Što znači da je ostao samo jedan zaverenik u trenutku glasanja pošto sumnjam da sada ne bi glasali zajedno. Ne bi bilo više potrebe za prikrivanjem.

Ma dobro, it's not a big deal, igramo se, samo odlučite i nek svako od vas napiše izbor i tjt da se privodi kraju ovo, ohladiće se (do)ručak! 😆⚔️

Ja nisam baš sigurna da nema više zaverenika i definitivno bih u pravoj igri igrala dalje po cenu da budem izglasana. A i ovde bih tbh, nije kao da stvarno nešto gubimo ili dobijamo. xD Evo nek prelomi Gavran.

NIKAD mi se nije desilo da su svi komentari o mom predlogu pozitivni. Znaci ispadam 😂 po logici da su SVI komentari o sombru bili negativni a ja prosla u finale.

Nego, narode FSC koji je duze ovde od mene i cesce je ucestvovao, treba mi predlog muzike za reel koji radim i nikako ne nalazim.
Tražim muziku za reel sastavljen od fotografija sa protesta koje se smenjuju na svaku sekundu. Potrebna je snazna, dramaticna kompozicija koja prati ritam kadrova i nosi emociju — instrumental takodje moze. Ne depresivna. Bez domacih pesama koje su vec koriscene bezbroj puta i bez popa.
Ako mislite da imate takvu koja odgovara, saljite inbox ❤️🙏🏻

312.FSC - The Traitors 🗡
Back