9. Christmas Song Contest

Ako neko slučajno nije dobio Secret Santa ime neka se javi mada mislim da sam svima poslao.

Glasanje do 1.1.2025. u 15h
Čestitke za Secret Santa ako je moguće šaljite do 31.12.2024. u 14h

Zar nije Karol of the bells učestvovala u drugoj verziji?

Ja mislim da svake godine se ta pesma pojavi u nekoj drugoj verziji i onda se menja lol

Ijaooooo zakasnila sam!! Nisam bila na netu uopste sad mi zao 😭 Prva pesma koju sam poslala je bila zauzeta. Nista, praticu priredbu 🥹

@Leo Cezar koji je novi termin za početak glasanja s obzirom da treba jedna pesma da se zameni pa čekamo na nju i dalje?
Je l' rok za Secret Santu isti nevezano za ovo čekanje oko nove rezervne pesme? 🎅

Rok za sikret santu bi trebalo svakako da se produži jer je prekratak. 🙂
(osim ako ne treba samo da napišemo 'Srećna Nova godina i božićni praznici'), ali valjda to nije poenta igre.

Slazem se za rok. Bar tamo do 4. ili 5. januara. Meni bi bas odgovaralo.

Sad me brine da moj poklon nije dovoljno dobar jer samo meni ne treba toliko dana da ga pripremim 😂

Ma dobar je. Ne treba tu puno vremena ako imaš dobru ideju (y) , ali svi smo verovatno u gužvi sa 300 drugih stvari, završetak poslovne godine i priprema Nove godine. I ovde na forumu su silna druga glasanja, pored glasanja i za pesme na ovom CSC-u...

Sad me brine da moj poklon nije dovoljno dobar jer samo meni ne treba toliko dana da ga pripremim 😂
A neki od nas su i pripremili i fejlovali sa instrukcijama za poklone, stvarno smo kao padobranci ovde :LOL:

Izgleda da ostaje da se do sutra posalje za Secret Santa 🫤

Pesme su mi bas odgovarajuce i dobro ste birali. Jedna dobra plejlista. 👍

Nasao sam svoju prvu i jedinu cestitku. Za ovo mi je trebalo par dana, s obzirom da nisam vican sa ovim stvarima 😅. Nadam se da se vidi. Novinar je na starom forumu bio aktivniji, dok se sad bas retko pojavi.
httpsimgur.com8nWwhFm.webp

Ja uskoro saljem glasove, bez obzira sto imamo pesmu koja treba da se zameni, svakako je chill izdanje, meni ne smeta, a mnogo ce se oduziti da cekamo jos uvek zamenu i resetujemo glasanje. Mogu i da se dozvole razlicite verzije istih pesama za CSC sto se mene tice. Poklon je vec poslat. 🎀

Back