al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
Meni je nešto u glavi da ona radi sa SJB, ali teško da je to istina nakon ovog priloženog klipa

Ljudi, Saša ove godine radi samo Švedskoj, Švajcarskoj i Australiji. Ne radi Litvaniji, ne radi Gruziji, ne radi Bugarskoj.

Za Švajcarsku ništa posebno spremila nije, ponestalo joj inspiracije izgleda.

Mislim da je pristala samo zbog para, jer je pre pričala da mora da joj se dopadne i pesma. Ili možda voli takve balade haha

Na prvoj probi je bolje bila obucena, a za ono sto je turila na sebe cu samo reci da ne treba bas uvek po svaku cenu da se bude drugacije, to nekad ispadne smesno i tuzno.

Na 0:33 se vidi kamera ispred njih, tako da kontam da ce biti potpuno drugaciji uglovi snimanja tj. kadriranja.

Ovo sto je obukla tako ne ide uz pesmu, sunce 😭. Bukvalno deluje da hoce da bude Finska 2013., a nema veze sa tom pesmom 😭

Evo da pohvalim stajling na press konferenciji danas, stvarno je super..

Pa oni definitivno moraju da zategnu kadrove, jer ovi trenutni su prejezivi. Nekako je sve haotično i musavo, kao da je ovo prvi tejk prve probe. Autfit mi je bolji od prethodnog i nadam se da je periku spalila. Cokule su zaista no comment.

Deluje malo 'suvo' ovako u praznoj hali, ali to će sve dobiti drugu dimenziju na otvaranju. Ubeđen sam da prolazi, samo neka iskoriste vreme da se dorade.

Zar nije neki tip rekao da su redosled pravili u odnosu na kontrast nastupa, tipa Albanija je dark, a Letonija šarena. Znači da su, ili nešto menjali u međuvremenu, ili im je propao koncept zbog tog sunca. Ispalo je traljavo na kraju.

Ovo je, ukratko, UŽASIĆ! Nije standardni užas, ali mali užas. Ništa veze s vezom, znači od ovih 40 sekundi me zaboljela glava od svega ikad, pa ko će izdržati tri minute.
Ovo jest i bit će ovogodišnja Senhit. U najboljem slučaju

Back