al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
"Theje" je sada velika proslost. Ronela je sadasnjost i bliska buducnost...meni se svidja sto su Albanci konacno skrenuli sa puta velikih narikaca i mocnih balada....ovo je malo osvezilo
Pa i bilo je vreme.

Jeste da sam navijao za "Theje", ali mi je i Ronela bila dosta dobar pobednik i videla se ta njena zelja da bude najbolja, sto i jeste.. Medjutim, sa ovim revampom mi se sve manje dopadala tako da mi je sa 4-5. mesta u pf-u ispala iz TOP 10. Ima i dalje deonica koje mi se dopadaju, ali sve ukupni pozitivan utisak je splasnuo. Eventualno sto bi moglo da mi malo popravi utisak je sam nastup i kako ce to sve zvucati i izgledati. Meni je ovo realno za finale i tamo negde izmedju 15. i 18. mesta.

Isto imam problem sa revampom, ali i za nepotrebnim ubacivanjem engleskog, a tek španskog, vrišti krindž damelo papi damelo, mislim wow.

Ali da vjerovatno će u finalu biti negdje 14.-20.

Meni je jos i taj engleski dobar, tj. ne smeta mi, ali svakako mi bolje zvuci na albanskom. Meni vise smeta sto su nekako taj deo skratili, pogotovo uvodni, pa ubacili jos neke zvuke, ... Sad mi vise zvuci nabacano.

A generalna publika na Tnjiteru neće smjeti mnogo da kritikuje Ronelu zato što će ispasti homofobi zbog nastupa

al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret
Back