al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
Dobra pesma + Prosečan/Lošiji nastup >>>>>> Loša pesma + Dobar nastup

Zaslužila je da prođe :(
 
Očekuje se stvaranje Velike Albanije u toku noći...
 
Ma kome bili favorit? Favorit za dno tabele...
 
U jednom periodu su bili i 5.
 

Attachments

  • Screenshot_20220511-000427_My Eurovision Scoreboard.jpg
    Screenshot_20220511-000427_My Eurovision Scoreboard.jpg
    966.1 KB · Views: 10
Pq dobro,nisu sad bili za pobjrdu ali za ulazak u finale i tamo neki solidan plasman jesu.Mislim meni pjesma otpocetka nije bilo nešto.Samo refren mi je dobar.Prošlogodišnja njihova mi je bila puno bolja.
 
Eto Evropi se nije nešto dopao scenski haos, a sumnjam i agresivni nastup da može mnogima da prija. Meni je otkako je odabrana, ličila na albansku verziju Ruslane, na loš način, a nastup je već otišao u krajnje negledljivu formu.
 
Propatio sam Albinu prošle godine propatiću i Ronelu valjda 😭😭
 
I koreografija sa NF iako je bila minimalistička, bilo je dovoljno uz vrh kostime. Ovo večeras je bilo haotično kao da sam ja pijan smišljao koreografiju
 
Pa da Uraganke nisu prošle tviter i forum bi pali.
 
Bukvalno čim su se uhvatili za međunožje moja mama bila na fazon MA DE FUJ a kad su se rendale Rona i plesačica bukvalno su šokirani svi ostali, brat šalje poruku - ne znam šta sam upravo vidio i čuo.

Apsolutno zasluženo ispadanje jer osim energije nije bilo apsolutno ništa što je zaslužilo finale i tokom nastupa sam bukvalno pomislio - ovo sigurno neće proći.

A manjak samokritike ju je možda i doveo do ovoga. Da je poslušala narod koji joj je pisao odmah da ne štima ništa, možda je mogla nešto bar da poboljša, ali ne, evo i sad 'svakako bih bila poslednja'. Shvatili smo. Baš bez veze
 
Back
Top