al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
Zaista je suvišno bilo šta reći ovde, "diva" je dobila šta je zaslužila. A mogao je ovo biti pristojan bopić, uz doradu nastupa sa NF-a.
 
Sad videh i kod nas je Ronela u trendingu. Ja mislim da je Ronela u televotingu bila na primer 5. ili 6. ali da je zauzela poslednje mesto kod zirija
 
Ju pa ona ispade. Iskreno ne bih rekla da će joj ovo šta je radila juče na sceni doći toliko glave da ispadne. Mislim vidjela sam nastup onaj sa jury showa, i jeste sve bilo loše, vokalno je bila isto mnogo lošija sinoć.... Mislim da je jasno da nije dobro baš biti toliko 'glavom u esc'. Sve što je mogla da pogriješi, ona je pogriješila sa odabirom, sama pala sama se udarila.
 
Skolski primer kako se samounistiti. Degutantan i retko odvratan nastup. Bez koncepcije skroz a na to se nadovezala i losa rezija, pa je sve delovalo jos gore.

Otac mi je bio u neverici nakon ovakvog otvaranja.

Sa nastupom iz polufinala, bilo bi ok, dovoljno dobro za finale. Ovako, zasluzeno ispadanje.
 
Ja nzm sta se njoj desilo da ovako unisti sve. Msm mogla je samo mamo da doradi nastup sa nf i to bi bilo super.
 
Zasluženo ispala. Jeste meni pesma bila u top 10 u tom pf-u, ali nastup je bio katastrofa. Mada i dalje sam šokiran ispadanjem, mislio sam da će ići dalje bez obzira na sve
 
Ne znam sta reci ovde, sa jedne strane tacno je da je bilo malo pa previse svega, a sa druge strane kako sada prvi put cujem pesme na sceni, meni je ovo bilo odlicno otvaranje ESC-a, a ispadanje me je sokiralo. Pesma ajde nije da bi je nesto slusao, ali imalo je dobre trenutke dok je vokal bio u bottom 2 cele veceri, ali ipak ispadanje nisam ocekivao.
 
Umnogome je podsetila na Polinu Smolovu, samo više porno diva style.Sve je ovde bilo degutantno i vulgarno.Njeno arlaukanje i silni scenski efekti(koji se čuju jače od pola pesama) su u potpunosti zamaskirali muziku pa ispada da je rikala "na prazno".Ovo nije ni poen zaslužilo, živo me zanima ko je taj žiri koji je glasao za nju, ubedljivo najgora.
 
Ja sam siguran da je ovo žiri zacementirao na dno, odnosno na poslednje mesto. Skoro ne videh očajniji i odvratniji nastup na ESC-u.
 
Taj leak je lažan def, ali ne bi me čudilo da je ovako nekako bilo. Švajcarski se svakako smeši 0 od publike i jedva čekam to da vidim, on mi je fuj i pesma je bukvalno najdosadnija pesma ove godine, ne vidim kako bi se šira publika zainteresovala. U svakom slučaju je užas što Ronela u ovako lošem polufinalu nije uspela da se provuče, uvek bi pre pustio dobru pesmu sa lošim nastupom nego lošu pesmu sa dobrim nastupom. Siguran sam da je sa publikom prošla.
 
Ona je imala lošu pesmu sa lošim nastupom, a to retko prolazi.
 
Meni je ovo bila ok borderline pjesma sa očajnim nastupom, ispadanje je moralo da se desi
 
Pesma nije bila losa. Ovo je bilo pravo osvezenje posle svih onih narikaca godinama iz Albanije. Problem je bio njen vokal, jer se nije sastavila i ceo vulgaran nastup i naravno kostim. Kada se sve to sabralo nije bilo dovoljno za finale. Nego mene zanima dal nam se Ronelica vratila za Albaniju, ili je ostala turisticki da seta po Italiji?
 
Back
Top