al Albanija 2026: Alis - Nân

Albanija
Inis ocekivano solidna vokalno, i ona predobro izgleda. Fali energije u nastupu, vidi se da nije prirodna plesacica. I to malo pokreta sto je imala izgledala je neubedljivo.

Ok, Alis pobedjuje kao sto vec rekoh. Vidi se i po reakciji publike. Mislim da Albanija moze ponovo u top 10 sa njim. Da ovo npr. posalje Italija bili bi favoriti.

Mene Alis nije oduševio, ali da vidi se da publika baš navija za njega.
S druge strane Inis ni vokalno nije bila baš ubedljiva, ali mi ostaje favorit.

Alis vokalno vrlo jak, ali mračan isuviše, loše usnimljeno, loše svetlo, na jednoj strani mrak na drugoj njegovo čelo ,,pregoreva" pod nekim žutim reflektorom, nastup ne postoji skoro.

Inis mi je neubedljiva.

Meni se baš dopao Inisin nastup. Trebalo je možda malo više energije, ali generalno imam doživljaj da je podigla atmosferu u onoj mrtvoj dvorani. Ona svakako nije plesačica primarno, tako da ni ne mislim da je išla na tu kartu, i baš mi je djelovala simpatično. Ako bude bilo glasanja na onoj aplikaciji glasaću za nju.

U suštini nije ona bila uopšte loša, samo mi je celokupan paket od sinoć neubedljiv i izgleda kao potencijalni NQ ma koliko slaba konkurencija u Beču bila. Ostaje mi favorit, ali mislim da im je mnogo sigurnije mesto u finalu ako pošalju Alisa.

Kad god upalim strim da vidim šta se dešava u ovoj nostalgičnoj večeri ono reklame (ili strim opet ne radi...) Večeras treba da dobijemo finaliste?

Back