al Albanija 2026: Alis - Nân

Albanija
23 pesme u finalu, samo 5 ispalo. Koja je onda poenta polufinala kad gotovo svi prođu.

Ove Threex su definitivno zaslužile finale. Nema šta nije prošlo a one ispale, baš nepravedno. Ali valjda je samo žiri glasao u polufinalima.

Alis je stavljen pred sam kraj(nastupiće 20. od 23),što znači da je sada jasno ko dan da on definitivno pobeđuje i ide u Beč.

• Love
Reactions: Lux
Smešno što albanske tri nisu prošle u finale.

Moj top 3 preostalih:
1. Sheila - Opčinjen sam i pevačicom i pesmom. Koliko bi ovo bilo osvežavajuće od Albanije i savršen naslednik Sh.elektronike
2. Alis - prelepo je sve, zaista, ali balada sa zavijanjem, to smo već čuli milion puta od njih.
3. Inis Neziri - Slatka je bila na sceni onako pogubljena plus sa jednom sandalicom hahah. Inače, nepopularno mišljenje Inis>Balvana Đata, i što se tiče pesme i glasa i lepote, jedino su slično prokuvane na sceni.

Inis jeste bolja pevačica od Elvane i ima mnogo bolju pesmu, ali je na sceni Elvana bila sigurnija i energičnija.

Stvarno nebulozna ova “polufinala”, ispade da se na kraju glasalo samo za ove nove ucesnike, ovi ostali se direktno kvalifikovali.

Pa jeste, i to je koncept preuzet od Sanrema u nekoj meri.

Inace, smara to sto bukvalno ne mogu da povezu dve godine sa istim sistemom, nonstop menjaju pravila i nemoguce je pohvatati ih. Najtransparentnije je bilo prosle godine i to ubedljivo, ranijih godina su znali da samo procitaju pobednika i to je to.

Vidjećete kad vide da su Fifi i Tiri ubjedljivo prvi u televotingu pa kad u zadnjoj minuti promijene udio žirija sa 50% na 96% 😂 Ukinuli dijasporsko glasanje što smo mogli prošle godine da glasamo 😛

Dobri su mi Fifi i Tiri, Alis također
Sheila = Andromache
Inis ima sve osim scenicnosti
Kao paket mi je mozda Alis i najbolji

Mislim da je definitivno Inis vs Alis i ni u jednom od ta dva scenarija neće pogriješiti

Ima neko link za veceras?
Nisu još uvek postavili, ali biće na YT. Ubaciću ovde kasnije link kada objave.

Promocija terorističke organizacije koja je činila stravične zločine nad Srbima. Bolesno da bolesnije ne može, ali naravno opet niko neće reagovati.

Moj poredak ovih favorita:

1. Inis Neziri
2. Sheila
3. Fifi & Tiri
4. Alis

Nije mi loš ovaj duet sa Fifi, ima pjesma neku pitkost i koherentnost, ali sva ta skupina oko njih mi je džiberska, vidim i ovi njihovi fanovi su baš nekulturni bili u dvorani.

Inače,Fifi je iz Uroševca na Kosovu i Metohiji. Iliti Ferizaj,kako se taj grad na Albanskom zove.

Biću zadovoljan ukoliko izaberu Sheilu, Alisa, ili Inis.

Studijske verzije su mi odlične, a nastupe ne bih posebno komentarisao, jer su jadnjikavi i ne doprinose pozitivnom utisku.

Back