al Albanija 2026: Alis - Nân

Albanija
Da je bilo glasanja dijaspore, mislim da bi Alis još ubedljivije pobedio. U Albaniji, za razliku od Crne Gore, iz inostranstva zapravo glasa većinski dijaspora, a ne ESC fanovi, a tematika pesme bukvalno puca na dijasporu. Da ne pričam što je bodovna razlika bila toliko ubedljiva da nije bilo ni mogućnosti da dođe do promene pobednika. Ono što im zameram jeste to menjanje pravila u minut do 12, izgleda nemaju onaj kakobeše član 4 stav 12 ili tako nešto :ROFLMAO:

Mislim da će mi pesma još rasti, ali i na prvu loptu je stvarno utisak odličan. Svaka čast Albancima na ozbiljnosti u poslednje dve godine.

Odslušao sam pobedničku pesmu pre mesec dana ali sam se vratio da čujem i ostale. Ima nekoliko pesama koje su mi se baš svidele. Sve u svemu dobar festival, dosta dobrih pesama.

(Jako kul, atmosferično, baš me je “omađijala”)

(Svideo mi se njen prethodni pokušaj takođe)

(Lepo, držao mi je pažnju)

(Vidim da je Dmitrov radio pesmu, negde sam i prepoznao njegov fazon)

(Lepa balada)

(I naravno, moj favorit za pobedu, čuo sam je na Tiktoku ranije)

(dodajem i ovaj odličan duet)

Last edited:
Evo Alisa u bugarskom finalu. Hoće li on uvek ovako da se ucrni?

1769893173000.webp

Meni će Albanija gotovo sigurno završiti u prvom top 10 rangiranju, ali se iskreno nadam da će ozbiljno raditi na nastupu, jer je ovo sa FiK-a baš nikakvo. Studijska verzija je moćna, a u lajvu uopšte ne dobijam taj intenzitet + nastup je bezidejan i haotičan.

Meni će Albanija gotovo sigurno završiti u prvom top 10 rangiranju, ali se iskreno nadam da će ozbiljno raditi na nastupu, jer je ovo sa FiK-a baš nikakvo. Studijska verzija je moćna, a u lajvu uopšte ne dobijam taj intenzitet + nastup je bezidejan i haotičan.
I ja se nadam ovome. Nije mi ispadala iz top 3 od starta. I voleo bih i da ostane tako. Samo bih voleo da rade više na promociji. Pesma ima potencijala.

Meni je Albanija bila prva do tog poslednjeg februarskog dana kad su je Lavina i Šef sale potisli na treće mesto - brutalna pesma.

Kod mene siguran top 10 do kraja, od početka mi je pesma odlična, ali isto se nadam da će nastup bolji u odnosu na FiK. Potencijal je veliki, ali ne znam da li će ga iskoristiti.

Izašao i odličan spot 😍 a najlepše od svega je što je na kraju spota ubacio baš svoju majku 🥹

Takođe tu je i prevod na engleski, pa ako neko nije do sada obraćao pažnju na tekst, vreme je 🙏🏻

Čini mi se kao da je dodao malo horskog pevanja sa FIK - a. Meni se vrti “nana” i to sam upamtio od cele pesme. Ali, lep je spot i sviđa mi se što nisu menjali pesmu toliko.

Glasaću za njih ako prođu u finale. Najiskrenije im želim to. Dve godine za redom su mi u top 10 a ovog puta nisu izlazili iz top 3.

Back