au Australija 2025: Go-Jo - Milkshake Man

Konačno se natjerao da poslušam pjesmu. Meni se pjesma ne sviđa niti mi je funny. Ovo mi je Latvija 2014 fazon. Možda ispadne...

Ovo je stvarno užas. Ked te jebo mi da smo poslali pesmu o spermi ladno bi nas bombardovali

Australija nastavlja loš niz, kao Azerbejdžan. Malo su oni Đokovićevi advokati je digli pre 2 godine ali samo za kratko...

Meni se dopada vajb, iako je u rangu svih drugih joke/wtf/bizar predloga, samo je pitanje kome šta legne.

Nego, mene zanima šta dežurni seksolog @Regulus misli - da li je i mlekadžija Go-Jo potencijalni pervert i 'seksualni predator' kao i Erika lol pošto je nju pošteno išutirao zbog pevanja o ženskom orgazmu?? 😌😌

Meni se dopada vajb, iako je u rangu svih drugih joke/wtf/bizar predloga, samo je pitanje kome šta legne.

Nego, mene zanima šta dežurni seksolog @Regulus misli - da li je i mlekadžija Go-Jo potencijalni pervert i 'seksualni predator' kao i Erika lol pošto je nju pošteno išutirao zbog pevanja o ženskom orgazmu?? 😌😌
Ma okej mi je Erika, ima jednu od boljih pesama ove godine svakako, samo bi mi bilo bedak da pobedi, lol. A za Goja, katedra još nije odlučila. Na osnovu prethodnih pesama ne bih rekao, ali ovi brkovi su krajnje sumnjivi.

hvala-doktore.gif

Meni ovo užas. Slušala sam još neke njegove pesme, sasvim su mi OK, ne znam šta mu bi da dođe sa ovakvom glupošću.
Mislim, u redu mi je da se ide na efekat različitosti, šoka ili kako bi se to već nazvalo, ali ne po svaku cenu.

Mislim da mi je ovo najnepodnošljivija pjesma ove godine, tj. cijeli paket. I pjesma, i njegova pojava koja me uznemirava, sve u globalu baš prometna nesreća koju ni ušima ni očima ne mogu izdržati do kraja.

Milkshake Man (Jungle Caramel Edition)

Go-Jo u Madridu

Imamo i blender na sceni, kul. 😭 Kičerica i šund na max, mada šta se drugo i moglo očekivati.

Back