au Australija 2025: Go-Jo - Milkshake Man

Makar nešto da ne prodje što nije trebalo. Australija 2 godine zaredom bez finala ako se ne varam.

Iz nekog razloga me uvek obraduje kada Australija ispadne.
Go-Jo realno jeste zaslužio prolazak, nastup je bio zabavan i pesma je dobra, ali on mi je jako iritantan, odbojan i degutantan.

Mislio sam da prolazi jer dosta ljudi je gotivilo ovo, ali lično sam se nadao da neće lol, jeftinije mi je sve to nego što se on potrudio da nam proda.

Moguće da je i do redosleda, bio bi verovatno upamćeniji da je nastupao kasnije.

Zasluzen ispadak, za nesto sto treba da bude catchy pomalo trol pesma nije bilo bas zanimljivo.

Скроз коректан и занимљив наступ. Заслужио је финале много више него Летонија или бајата Данска

Jedini razlog zašto je ispao je pošto Australija nije deo nijednog voting bloka + nema dijasporu, change my mind
Pa nisam siguran da je do toga iskreno. Juce su glasali VB, Irska, Malta, plus deo Skandinavije (Danska, Finska) - to su generalno zemlje na koje Australija najvise mogla da se osloni prethodnih godina. Ne znam do cega je iskreno, ja sam bio ubedjen da prolazi.

VB, Irska i Malta koji su na prvu shvatili o čemu pjeva + vidjeli ga kako se skida i uvija, vjerovatno ih je odbilo u startu

Mislim da ni Malta nije bila u top 5, ali ona ima ciljnu publiku koja ju je izglasala do finala

Сад ће да траже да се врати жири у пф 😂

Могу слободно да се повуку што се мене тиче, али тешко да ће, па били су топ 10 прије 2 године, а и добро дођу њихове паре ЕБУ-у

Pa sumnjam da će odustati, osećam da ih EBU veštački drži zbog konstantnog opadanja zainteresovanosti i broja učesnika. Ali ja iskreno živim za dan kada će da sjašu sa ESC-a.

Bilo bi dobro da vrate njihovo nacionalno finale dogodine, mada iskreno čisto sumnjam

msm da je samo ove godine prevse numera koje pucaju na istu foru i da je to razlog zasto je on ispao

Mene lično nije briga za Australiju 😂 ali je Gojo apsolutno zaslužio da prođe. Pesma mi je u top 5 i nisam glasao za njega jer sam mislio da je safe 💀💀 sad mi žao

Back