au Australija 2025: Go-Jo - Milkshake Man

Ја нисам регистровао српски број још и као, ма нећу до финала, Клавдија свакако пролази

Кад је остала још једна земља реко сад ако испадне за бод а ја нисам гласао...

Love-hate odnos imam s ovom pesmom. Bio je bolji od Tomija Keša u svakom slučaju, i manje krindž.

On je baš zgodan i bio je to zabavan nastup, ali pesma ne ostaje u uhu uopšte.

Ovo mi je bio čist NQ sve vreme, a dok sam gledao nastup preksinoć, učinilo mi se da će publika ipak pasti na ovaj kičeraj na sceni pa onda da će proći na konto toga. Srećom, ipak je prvobitna intuicija bila dobra.

Ne znam šta se dešava sa Australijom, očajni su u zadnje vreme. Bilo bi se lepo da se vrate na nivo koji su održavali pre pandemije.

Ovo mi je bio čist NQ sve vreme, a dok sam gledao nastup preksinoć, učinilo mi se da će publika ipak pasti na ovaj kičeraj na sceni pa onda da će proći na konto toga. Srećom, ipak je prvobitna intuicija bila dobra.

Ne znam šta se dešava sa Australijom, očajni su u zadnje vreme. Bilo bi se lepo da se vrate na nivo koji su održavali pre pandemije.
Jedini dobar rezultat (i pesma) nakon pandemije je Promise. I godinu pre toga je bila ok pesma, ovo ostalo je bas bilo lutanje.

Meni licno ne smeta Australija na ESC, sto se mene tice sto vise to bolje

Ali bi mogli malo da se uozbilje i deliveruju opet nesto na nivou 2015/2016

Malo nemaju ni srece, vec 2 godine zaredom 11. u PF :/

Ma sto se mene tice, samo Kate Miller Heidke. I to je to, ostalo sve u otpad.

Back