au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

Velika je šteta što nema bolju pesmu. Od nje sam baš očekivao banger, žena je izdala 7 albuma i iz svakog se može pronaći makar jedna bolja pesma od ove. Bezveze, ali svakako će dobro proći kod žirija.

Zaboravih da pohvalim violinistu koji junački izdržao one brže deonice :)

Ja je ne slušam uopšte, možda sam je dva puta u celosti poslušao od kako je izašla lol. Nema sumnje da će Delta servirati sve kako treba, žena je profesionalac prepun iskustva, ali meni pesma ne paše ni najmanje. I dalje ne verujem da će moći do nekog vrhunskog plasmana, ali uz žiri podršku leva strana tabele je gotovo izvesna.

Meni je ona iz 2023 (ako nisam pogresila godinu - kad je bila Ramonda nasa) bila vrh. Ova pesma mi je bas prosek, vokali ok, ali nista za sta bih se uhvatila... Nesto sto sam cula hiljadu puta pre i sto cu cuti opet ali niti bih znala ko peva niti bi me zanimalo...

Last edited:
Ovo im je najjaci pokusaj. Ona peva savrseno. Tekst i melodija su pregenericni - ali i univerzalni, vrhunski isproducirani. Kao da je dosla sa albuma neke zvezde. Tkd ne bi me zacudilo da odnese pobedu u konacnom plasmanu, kao prva od zirija i 2-4a od publike.

Meni je bila prosečna pesma na prvo slušanje i nisam joj dao drugu šansu do Amsterdama. Tamo je napravila neke klipove gde je pokazala da je vrlo interesantna osoba van bine i onda sam konačno poslušao drugi put i mogu reći da mi je pesma dobra. Tek ovih dana sam pogledao par reakcija na pesmu.

Kad smo već kod Kengura, nema ove godine reakcija na pesme od strane Voyager-a ?

Zašto imam osećaj da će biti na nekoj platformi sa klavirom koja će se podići u vazduh pre solo dela

To bi verovatno bilo epic. Jesmo imali zapaljen klavir, okrugli klavir, providni klavir, jedino još fali klavir u vazduhu 🤣

Australija pobijedi, a onda ponude Finskoj da bude domaćin?

Biće flop ovde velelepni, živi bili pa videli. Australija večito pati sa tvt (i sad neće biti drugačije), a žiri ima ove godine više takvih pesama pa će se raspodeliti.
I ja isto mislim… Svi se nesto oslanjaju na glasove zirija.

Isto mislim, nema većeg potencijalnog tvt flopa od njih, svakako će ih žiri pogurati na max, pa može da se desi da ubodu top 10.

Australija, Francuska, Finska, pa mozda cak i Danska i naravno Italija… Dok ziri raspodeli glasove na njih, bojim se da ce Grcka pobediti sa glasovima publike. 😄

Ovo je baš tupilna evrovizijska pesma koju vole i fanovi i žiri. Stvarno mi nije jasno čemu toliko hejta za njih ove godine

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse
Back