au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

Sve ovde izgleda jako fino, ali ne kači me pesma uopšte od samog početka. Davao sam joj šansu, ali baš ne ide, i dalje mislim da je mnogo ispod Deltinih mogućnosti.

Zvucacu kao Nemanja, ali nastup i pesma bukv pripadaju onom po meni bas dragom periodu od 2016. pa do neke 2021. gde je na evroviziji dominirala moderna pop muzika u skladu sa svetskim trendovima… ili sto bi neki rekli kad je dominirala svedska generika i nije bilo toliko outdated pesama i joke actova. Ako pobedi po ziriju stvarno ce biti zasluzeno sudeci po live izvedbama koje sam cuo

Odlična. Moj favorit.

Ne znam zašto ali očekujem hladan tuš od glasova publike u finalu.

Bukvalno mi je sve onako kako zamišljam pobednika tj evroviziju - elegantna plavuša moćnog glasa - puno zlatnih ‚‚šljokica‚‚, ekliptično, sve leprša....
ALI ne znam zašto mi ovo NIJE dalo taj neki VAUUU osećaj 🤷‍♀️

Klasicna evrovizijska pesma (pobednica). Lepa je - ne mogu da sporim. Ali nisam odusevljena (uh koliko puta sam ovo izgovorila 🙈 ) - bice da je takva sezona.

Ovo toliko vrišti Eurosong 2017. Po ovom mi čak ni ne djeluje kao žiri pobjednik. Meni je Latvija za klasu iznad šta god ovo treba da bude čemu predviđaju ubjedljivu pobjedu kod žirija.

Last edited:
Ovo je baš neki ESC zicer koji bi Šveđani umeli da naprave, samo što nije iz te švedske kuhinje, pa iz tog razloga ima bolji potencijal za plasman jer nema te startne odbojnosti kod nekih fanova.
Mislim da ovde nema greške kada je u pitanju konačni visok plasman (top 5).

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse
Back